Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot

Corro123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zaczynam ponowną przygodę z Dark-Orbit . Nigdy nie bociłem więc jestem TOTALNIE zielony . Czy mógł by ktoś podać link do bota ( darmowego i dobrego ) aby min. zabijał alieny i zbierał box'y , z całą instrukcją np. Co to jest SID ? Jak go włączyć ( zalogować się do niego ) . Proszę o pomoc . Będą + lub - ;)

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ...

Opublikowano

Wiem jest tam dużo botów . Lecz żaden ( do którego weszłem ) nie ma instrukcji tylko np. Zaloguj się przez SID czy coś takiego ( Ja nawet nie wiem co to SID ) !! A po 2 kultura obowiązuje każdego , chyba że się myle ...

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ...

Opublikowano

Ja pierdole...jest tyle tematów o SiD. logujesz sie na konto potem ctrl+u otwiera ci sie nowe okno/karta potem ctrl+f wpisujesz var SID i kopiujesz ten długi kod np: jgsfuu8347rbejwnr

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Kombass wielkie dzięki ! Reszte wiem . Ale jakiego bota polecacie? Darmowego

1309854785u203760.png

Sygnatura by

R4donix

Opublikowano (edytowane)

Najlepszy bot na skrzynki to Vanhallia Exim a do stworków Biobot(bez skrzyneczek).

@Up

Uspokój się. Co on ci takiego zrobił że go wyzywasz?

Edytowane przez seba445pl

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...