Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darkorbit Alpa OFFLINE

JestemHackiem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

v40 framework, a co do innych, to nie wiem. Napisz jak to sprawdzic to ci powiem xD

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co wam to da co będziecie sciągać wszystkie sterowniki niech wam całego windowsa wrzucić na neta .... mi się wydaje że trzeba w jakimś pliku coś zrobić i wtedy działa ale nie jestem pewien bo koledze normalnie działa on ma windowsa 7

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Może zalezy na jaki serwer wchodzi sie czy np. PL 3 a turecki 3 moze to cos pomoze powiedzcie na jakie wy wchodzicie jak wam działa :P

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie wiemy, to nie nasza wina, ze wam nie dziala, a wlasciwie to nam dziala.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak to robilem?

Sciaglem paczke, i to co w tucie, i to tyle xD

32 Bity Ultimate Win 7, Mozilla 3.5x (nie pamietam), co jeszcze mogl bym opisac?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

<LoL> Sorka, ale nie zrozumialem ^^

Przeciez macie gotowa paczke.

Opublikowano

Ech to ja nie wiem w czym moze byc przyczyna ze wyskakuje zerwane poloczonie :( kazdy tak ma :( poczekam moze troche i moze wyjdzie darkorbit online

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Udowadnialem juz na oficjalnym forum (Ban 1 miesiac ^^):

Chcecie screeny, to moge wrzucic :P

Ale i tak macie filmik w 3 poscie chyba odemnie :D

Opublikowano

Powiem tyle nie jestem takim proo gostkiem co rozumie wszystkie słowa napisz szczegółowo a nie FF skąd mam wiedzieć co to znaczy :?

Opublikowano

Powiem tyle nie jestem takim proo gostkiem co rozumie wszystkie słowa napisz szczegółowo a nie FF skąd mam wiedzieć co to znaczy :?

firefox

Gość Pan Maciek
Opublikowano

FierFox <-- otwarta przeglądarka internetowa oparta na silniku Gecko, stworzona i rozwijana przez Korporację Mozilla oraz ochotników. Obecnie zajmuje drugą pozycję (31,15% udziału) w rankingu najpopularniejszych przeglądarek na świecie pod względem liczby użytkowników oraz pierwszą w Polsce.

Początkowo przeglądarka nosiła nazwę Phoenix. 14 kwietnia 2003 roku zmieniono nazwę przeglądarki na Firebird, a 9 lutego 2004 roku na Firefox. Twórcy przeglądarki zaznaczają, że preferowanym skrótem nazwy jest Fx lub fx, jednak na świecie często używany jest skrót FF.

Opublikowano

Pomyślmy oni mają 32 bity a my 64 bity ? i im działa a nam nie więc dlaczego nam nie działa bo kur*a może jest to na 32 bit only , i nie spamujcie ch*jami mujami i dzikimi wężami , poczekamy aż na 64 bity wyjdzie a teraz wyku*wiać !

beztytuucsc.png

reflink

Opublikowano

Właśnie też by mi chodziło l;(

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...