Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z mamą :/

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Ja mówię serio... Coś se ubzdurała (usłyszała o tym na jakimś kazaniu :/). ZABIJE TEGO KSIĘDZA

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Masz zwaloną mame,przykro mi panie

chyba skończy się Twoje granie

mama usłyszała jakieś zjabene kazanie

no i skończyło się killowanie

tadam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Siemka.

Mam problem. Moja mama kiedyś była normalna, ale 2 lata temu usłyszała, że "gry z zabijaniem" psują psyhikę...

No i mi nie pozwala grać w "gry z zabijaniem". Wiecie może co zrobić, aby "unormalniła się" ?

Kiedyś sama ze mną w quake'a grała, a teraz nic :/

Moze i psychiki twojej nie zniszczyly te gry ale ortografie na pewno. Dopóki nie nauczysz sie pisac jak czlowiek to trzymam strone twojej matki.

Weteran
Opublikowano
Ja mówię serio... Coś se ubzdurała (usłyszała o tym na jakimś kazaniu :/). ZABIJE TEGO KSIĘDZA

Ma racje.Sluchaj sie mamy..

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Siemka.

Mam problem. Moja mama kiedyś była normalna, ale 2 lata temu usłyszała, że "gry z zabijaniem" psują psyhikę...

No i mi nie pozwala grać w "gry z zabijaniem". Wiecie może co zrobić, aby "unormalniła się" ?

Kiedyś sama ze mną w quake'a grała, a teraz nic :/

powiedz tak

wszystko jest dla ludzi zalezy od ciebie ile masz lat bo gdy moje dziecko wyrosnie to nie bd gralo w gry co maja 16+

wiec twoja mama moze i ma racje

a jak chcesz grac w gry z zabijaniem " to graj w nocy " a po szkole udawaj ze jestes zmeczony i spij:)

.

Arcymistrz
Opublikowano

Powinnieneś podlizać się mamie poprawić stopnie spędzać z nią czas

Póxniej grzecznie zapytać czy możesz zagrać jeśli usłyszysz nie to zapytaj czemu/dlaczego

Jak będzie dalej odpowiadała przecząco powiedz żeby ci to wyjaśniła dlaczego nie

Albo pogadaj z nią

Opublikowano

dla mnie ten temat to bezsens czysty spam..

gdzie sa modzi?

ma problem z mama to niech to rozwiaze lub poskarze ojcowi zal..

.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

A ja od siebie dodam tyle :

-Pogadaj z mamą może uda ci się (perwswazją ) przekonać że gry np.Dead Space itp. nie są żle

-Powiedz jej że musisz się wyluzować

-Zastraszaj ją że jak na kompa nie wejdziesz to np. zanijesz sie ipt. coś wymyśl

-Ja tam tylko nażekam na Ojca

-Masz ciężką sytuacje koleś spułczuje

-Sprubój zrobić tak jak ja pisałem albo któryś sposób tych wyzej panów.

Opublikowano

Człowieku masz 14 lat to już dzieckiem takim małym nie jesteś.Rozumiem jakbyś grał w jakieś gry XXX , ale gry FPS to nie rozumiem.Ja pamiętam jak kiedyś byłem u wujka który mieszka z rodzicami to babcia z dziadkiem mi truli że gram w bodajże cs'a, to ja im powiedziałem że przecież nie będe biegał po ulicy z pistoletem i zabijał ludzi i dali spokój.

Opublikowano

ZOSTAŁA TYLKO UCIECZKA Z DOMU

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

@UP ten ''zal..'' zachowaj dla siebie .

@topic - Pogadaj z mamą czemu ci nie pozwala grać w to i staraj się grać trochę mniej .

Opublikowano

@broń boże w dagones drang o_0albo co gorsze, te złe PUKEMONY!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@up zły pomysł, daj jej Super Mama na naszej klasie

76561198014515809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...