Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Chinskie boty nie sa botami

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym screenie to nie metin, napewno. To Wow. Nabijanie lvli postaci jest bardziej oplacalne niz farmienie yang na jakims polskim metinie. Z Wowa kupuje caly swiat...

Opublikowano

Czytałem ten atykuł na Interia.pl i nie było nic wspomnianego że expili w Metina.Dotyczyło to ROM'a i WOW'a o metinie nie wspomnięli.

P.S. Niektórzy mają bardzo duże poczucie humoru. o.O

776078b6488a861ee94c5dec5840028f.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę mi ich szkoda , tak jak 4x up napisał ze dostana wpierdol jak bdą mieli 20 yang za mało. Ale z drugiej strony to w końcu więzienie i może bierą ich do gry za złe zachowanie lub jeśli mają dożywocie to im to bez różnicy czy ponapierdalają sie na wybiegu czy przy kompie posiedzą.

@EDIT

Sry. 14x up :D

asd

Opublikowano

:OO to już wiem dlaczego nie odpisują :D bo strażnik czai koło nich xD ;d pocichaczu jak wyjdą z więzienia to eq +9 all bonowane xD

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Huj im w dupe teraz wam szkoda tych pedalow, a jak by taki skurwysyn w przyszlosci zabil wam dziecko albo zgwalcil zone lub na odwrot, to nadal byscie im wspolczuli? huj im w dupe za darmo nie siedza

Opublikowano

Wygłodzeni chińczycy jeszcze jacyś chudzi zapierdalają w gry mmo po to by uratować sobie życie ...

Niby to nie ma sensu ale im to pomaga . Może wyjdą / wyszli z tego cało .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Hm... ja bym tak chciał. Być w więzieniu i grać tylko w Metina, ahh co za rozkosz. Lepsze niż machanie łopatą w 40° upale.

Opublikowano

Hm... ja bym tak chciał. Być w więzieniu i grać tylko w Metina, ahh co za rozkosz. Lepsze niż machanie łopatą w 40° upale.

oni grali i wykonywali też reszte rzeczy co pozostali więźniowie.

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...