Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam A wiec mam taki problem z zacinaniem sie warrocka,mam 2 karty graficzne ,w kompie radeon 9200 (128mb)

i 2 ktora sobie lezy GF mx4000 (64mb), a wiec moj problem polega na tym ,ze niewiem ktora wlazyc i na ktorej bedzie lepiej chodzic.

OPIS KOMPUTERA:

Komputer jest stary,brak pieniedzy na wymiane.

Procesor 1.67 GHz.

768 MB ram (ddr1)

Windows Xp Home Edition.(Orginalny).

Service Pack 3.

P.S - Nie Mam sterownikow do GF wiec niesprawdzalem jej sam,pytalem ludzi to niektorzy mowili tak inni tak ,wiec niewiem moze jest ktos kto sie bardziej zna,ja sie zabardzo nieznam ,mowili ,ze to zalezy od procesora itp wiec podalem dane mojego kompa;) Gdyby ktos byl tak mily i znal sie na tym to prosze na pisac Z gory dziekuje.

(problem polega na tym ,ze bronie powoli mi strzelaja a strzelaly szybciej z kazdym uptade coraz wolniej,ale gra biegajac niezacina mi sie probowalem na wszystkich ustawieniach w opcjach warrocka gra sie nie zacina ale bronie tak, moze zmiana karty graficznej cos pomoze , bo ciezko gra mi się w warrocka).

P.s2 Przepraszam za błendy.

Opublikowano

lepszy GF jak chcesz zeby wszystko szybciej strzelalo to ustaw rozdzielczosc na800 lub 640 wszystkie opcje na low i off zwieksz tylko jak grasz na duzych mapach world model i physic

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Ja mam GF xDD I nie jest to dobra karta ;/ No może 7 lat temu xDD Także Radeon ;] I mi też się ścina czasem ;] Ale bronie nie. Mam rozdziałkę na 800x600, tekstury Lou i żadnych efektów ;]

Opublikowano

przestan grac

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Ja bym polecil radeona, nie znam dokladnych parametrow tych 2 karta ale i tak raczej bym stawial na Radeona. Nie wiem czym sie inni sugerowali ze polecili ci GF dla mnie to jest.... Nazwa firmy to nie wszystko.

Zrob tak:

Sciagnij najnowsze sterowniki do: plyty glownej(procesora) i radeona.

Zrob formata zainstaluj system xp.

zainstaluj wr nic wiecej na poczatku nie rob, po kazdych sterownikach resetuj kompa, oczyszczaj go 2 razy w tygodniu.

Powinien ci warrock pojsc bez zacinania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...