Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Otóż dziś pobrałem lineage2 Interlude i ściągnołem patch priv serwera l2mf i po zainstalowaniu patcha ( nie update'owałem globala) gdy już wybrałem postać wyskakuje taki error.

2011.5.31 22:12:58

CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1810 MHz with 1791MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 (7061)

SkeletalMesh LineageMonsters.gremlin_m00: Serial size mismatch: Got 432349, Expected 432353

History: LoadObject <- (SkeletalMesh LineageMonsters.gremlin_m00 139529477==139529477/208716304 139097128 432353) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.SkeletalMesh LineageMonsters.gremlin_m00 NULL) <- IsLoadedResource <- User::SetPawnResource <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

I co mam z tym problemem zrobić ??

/Edit Ten problem rozwiazałem ale mam inny ^^ nie widze mobów ani na serwerze l2mf i na kazdym innym wogole nie widze mobow widze postacie walczace z nimi ale mobkow nie ;/ Jeśli możecie napiszcie jak moge go rozwiazac ;/

Z góry dziękuje za pomoc!

Edytowane przez VergiI

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Moim zdaniem reinstall tu pomoże ;] Może Check Files by pomogło, ale na Interludzie to nie przejdzie, bo Ci do najnowszej pobierze :P spróbuj reinstalla zrobic ;]

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

lukim juz probowalem reinstala a podczas instalacji pojawia sie problem z lineagemonsters.ukx i ignorowalem ale potem ściągnołem z internetu dobra wersje tego i nadal nic ;(

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...