Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema,więc tak chciałem zadać wam pare pytań ale chce też poinformować,że można używać tego tematu na pytania (ogólne) o Minecraft,a nie tworzyć nowe tematy ale to tak na marginesie,a teraz pytania:

1.Czy da to coś jak zmienie w options fps na np; 90,200,40? (wyszło to w wersji 1.6.5).Jeżeli tak to jak sobie najlepiej ustawić.

2.Czy jeżeli dokupie RAM (mam teraz 1.87 GB) zamierzam dokupić do (4GB) to czy będzie mi zacinać Minecraft podczas nagrywania filmiku i podczas kiedy nie nagrywam procesor mam 1.50GHz.

3.Wiadomo już kiedy wyjdzie 1.7?

Jak narazie chyba tyle więc proszę o odpowiedzi i przypominam,że i wy możecie tutaj pytania zadawać.Nie wiem może jest już taki temat nie jestem pewien jeżeli tak to po prostu odpowiedzcie na moje pytania,z góry dzięki ;).

4.Jakie są wymagania minimalne na to żeby Minecraft nie ścinał? (proszę nie pisać od tego są google bo od tego też są forum).

5.Jakie wymagania są na to żeby,gdy nagrywam filmik mi nie zacinało jaki proces,ram i jaka karta graficzna (nie wiem czy karta graf w to wchodzi).

6.Aha i jeszcze jedno xD dlaczego jak kolega zrobił mi skina pobrałem go wgrałem i mam czarny klocek na głowie zamiast głowy :/ wiecie jak to naprawić,ewentualnie przez co to może być,ponieważ on ściągnął tego skina i miał dobrze.

Edytowane przez dominikar89

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano

1. Szczerze, to u mnie nie było widać różnicy :P. (w 1.6.6 to usunęli)

2. Nie powinno. Ja mam 4 GB procesor 2 GHz i 0 ściny.

3. Nie wiadomo jeszcze na 100%. Notch nic nie pisał o dacie 1.7

1339163822-U301909.png

Opublikowano (edytowane)

dzięki mi jednak robiło różnice :/ (lagi) nie wiem dlaczego

Edytowane przez dominikar89

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...