Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Pisałem wcześniej o moim problemie, którego niestety nadal nie rozwiązałem ... Ale teraz chce zadać oddzielne pytanie... Dokładnie to chodzi o serwer (tą konsolkę).. Na tym serwerze, który aktualnie nie działa :P grałem już z kumplami kilka dni i było ok.. Dzisiaj z nie wyjaśnionych przyczyn (ew. spowodowane zmienieniem ustawień [dam linka do tematu gdzie pisałem o problemie] ) Gdy odpalę serva zużycie ramu waha się od 60 do 70mb... I tak stopniowo zaczyna wzrastać przez jakieś 2-3min aż dochodzi do około 300mb i już gdy zabraknie mu wolnego ramu wyłącza się.. Mówie o sytuacji kiedy obserwowałem działanie serwera (miałem wyłączone wszystkie programy jak i MC) więc nic się tam nie działo .. Z ciekawości zrobiłem nowy serwer i tam zaczynało się tak samo ale dochodziło do 150mb i tak się trzymało to zużycie.. Tak też miałem na tamtym serwerze zanim pojawił się problem.. Jednocześnie od kąd mam ten problem nie mogę dołączyć na serwer.. Tu link do tematu, który pisałem wcześniej: http://www.mpcforum.pl/topic/365468-problem-z-serwerem-minecraft-hamachi/page__p__2586876#entry2586876 | Prosiłbym o odpowiedź, bo zależy mi na działaniu serwera a może komuś też się przydać taka rada :P Aaa i jeszcze chciałem sprawdzić czy jak zrobię nowy serwer z wszystkim świeżym tylko mapę chciałem wgrać tamtą to działo się to samo.. Czyli serwer się wyłączał.. Pozdro. ;)

18706.png
Opublikowano

Wcześniej właśnie miałem problemy z kompem i w piątek był na czyszczeniu + nakładana pasta i ogólnie z temperaturą problemu nie było od wyczyszczenia.. Wszystko grało i było dobrze.. mogłem grać z 5h bez przerwy z kumplami i dawało rade.. A teraz bardziej rozchodzi się o ten serwer bo to on się wyłącza a nie komp :P

18706.png