Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje patch

Black_Cross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten sam problem spachowalem do 303 i co dalej NIE wiem ;/

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Próbowaliście użyć tego patcha z co teraz wyszedł do 12dg broni ?

Patch jest na wersje 1.304, a założyciel tematu (jak i ja) posiada wersje 1.303 więc patch nie podejdzie bo próbowałem.Wczoraj instalowałem i z wersji 1.303 rozpoczęło się autopatchowanie jednak dzisiaj wyskakuje okienko do pobierania.

http://imageshack.us/f/221/przechwytywaniebu.png jednak nie da śię pobrać patcha właściwego ponieważ pobiera się niewłaściwy z 1.304 do 1.309. http://imageshack.us/f/828/przechwytywanieq.png/

Nick w grach: manog

Opublikowano

Ma ktoś tego pacha 1.304????

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

szukalem w necie i nie moge znaleść... może jak ktos z waszych znajomych ma działającego silka to da te 2 albo 3 pliki(bo tyle sie updatowało) mozliwe. ze jeden. JAk da linka do nich to moze cos sie wykompinuje... trzymam za was kciuki ;P

Opublikowano

nie ma takiej mozliwosci ze ktos wam podesle patcha to jest nie realne ... poprawka mam takiego patch : SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_309(for_v1_304_308).exe

i takiego SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_295(for_v1_290_291).exe i takiego SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_298(for_v1_295_297).exe o tto wam chodzi ?

patcha 1.304 nie ma ponieważ byly auto patche medzy czasie tzw np. w jakis wtorek wiec nikt wam nie da tego patcha bo go fizycznie nie ma .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...