Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.6.6 i jego sekrety?

FoxRox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok chciałem załączyć minecrafta i prosze bardzo:

+ Added a new use for bonemeal * Changed the material of glowstone from “glass” to “stone”. This means you need a pickaxe to get resources from it * Made glowstone drop more loot * Made the recipe sizes for creating cloth blocks and glowstone blocks smaller (2x2 instead of 3x3) * Re-introduced unlimited FPS, renamed the option again * Fixed beds not working very well at all in SMP * Fixed destroying a boat spawning the player too low, causing them to sometimes fall through the ground * Boats float up to the surface quicker * Boats falling down into water lose their vertical momentum very fast * Removed Herobrine

... Removed herobrine - usunięto herobrine?!

Ok ja się już zadyszałem... chcecie mi powiedzieć, że przez pare dni, grałem z herobrine?!

Wiem wiem, to żart ale dam spis tego tylko po polsku

+ dodano nowe zastosowanie dla mączki kostnej ( ? )

+ Zmieniono materiał "glowstone" z szkła w kamień ( ee? nie wiem czy dobrze ) Potrzebujesz kilofa by wydobyć surowce z tego

*...

* Glowstone wyrzuca więcej proszku z glowstone

* Przywrócono opcje nielimitowanego FPS, zmieniono nazwe tej opcji znowu.

* Naprawiono łóżka nie działające zbyt dobrze w Multiplayer

* Naprawiono niszczenie łodzi, spawnowanie gracza zbyt nisko, ( dalej nie wiem coś że czasami wrzuca gracza pod ziemie )

*...

*...

* Usunięto herobrine

@uaktualnienie!

Herobrine istniał chyba w invdevie , a w alphie usunęli go z gry. Zostały po nim resztki kodu . 

W miare możliwości postaram sie to uaktualnić ;p

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Hmm, może chcą mieć spokój z zarzutami w stylu 'czy dodaliście Herobrine' i dla świętego spokoju napisali to w Changelogu. :P

Moim zdaniem nigdy go tam nie było.

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę pisać w temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/338989-zbiorowe-info-o-16/

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...