Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] MexiliaMt2

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PRO ADMINI nie ma co.. ludzia w chuja zrobili.. pisaliscie wczesniej ze bula juz beta.. zamiast serwer zrobic dobrze to daja gowno i potem resety..

kazdy tylko swoj czas stracil...

Opublikowano

Moda prosze o zamknięcie tematu, robi się niepotrzebny spam nie mający nic na celu. BTW... zapewne to nie wina Admina ze stało się tak a nie inaczej lecz sprzętu a uwierzcie ze psuje się zawsze w naj mniej oczekiwanym momęcie. Tyle z mojej strony. Serwer super 6/5 mam nadzieje ze administracja poradzi sobie;] powodzenia

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Poradzi Poradzi;]

o to sie nie martw;]

Prosze o sprawdzanie co jakis czas oficjalnej strony tam wszelkie newsy beda zawarte

pozdrawiam

Opublikowano

napisaliscie ze biolog dziala w 100% oddawanie co 1s. Moze i tak ale dropnac zab orka do 60 lvla graniczy z cudem a co dopiero 10 . zwiekszcie drop zebow , ksieg , pamiatek itd. zeby to mialo rece i nogi .. bo po co nam dzialajacy biolog jak niemozna dropnac dla niego itemow ?

Opublikowano

jest juz moze cilent lub (jakas stronka) bo widze ze start blisko a z moim netem klient bedzie sie zasysał z 4 godzinki ;(

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

To link z Newsa którego dodali dzisiaj więc raczej jest prawidłowy .

Jeszcze raz go dodam tutaj żeby każdy wiedział i nie było zbędnego spamu :

http://www.megaupload.com/?d=9XP40VJO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...