Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam osoby/osób z którymi/którym mógłbym założyć porządny serwer.

Ponieważ mam dość serwerów 1 dniowych których właściciele nie wiedzą sami czego chcą <_< .

Zgłoszenie proszę pisać na pw ;)

Resztę w sprawie serwera się jakoś dogadamy i kto będzie hostował.

Opublikowano

Czyli chcesz znaleźć frajera, który Ci będzie hostował 24/7 a ty będziesz się bawił adminem?

o.O wiesz co to współpraca twoja ideologia mnie dobija

Widać że przeżyłeś takie coś jak przyszło ci na myśl w tym temacie że ( o następny frajer szuka gościa do hostowania ) gdybym szukał takiej osoby to bym napisał w temacie że szukam takiej i takiej osoby do hostowania a u mnie pisze żeby założyć serwer razem czyli stworzyć miasto i tym podobne lub coś innego ..

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie szukam osoby/osób z którymi/którym mógłbym założyć porządny serwer.

Ponieważ mam dość serwerów 1 dniowych których właściciele nie wiedzą sami czego chcą <_< .

Zgłoszenie proszę pisać na pw ;)

Resztę w sprawie serwera się jakoś dogadamy i kto będzie hostował.

Witam.

Zamierzam uruchomić serwer MC. Posiadam własny serwer (dość wydajny). Jakie są Twoje propozycje odnośnie współpracy w uruchomieniu i utrzymywaniu serwera gry.

Pozdrawiam!

Adam

Edytowane przez adam1984
Opublikowano

Witam.

Zamierzam uruchomić serwer MC. Posiadam własny serwer (dość wydajny). Jakie są Twoje propozycje odnośnie współpracy w uruchomieniu i utrzymywaniu serwera gry.

Pozdrawiam!

Adam

Współpraca była by prosta na utrzymanie serwer bym się dokładał i bym pomagał ci w wielu innych sprawach reklamie,rekrutacji osób i tym podobne napisz do mnie na gg to się zgadamy ;)

GG: 21398769

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...