Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was nie mogłem znalesc nigdzie odpowiedzi na ten temat. Gramy ze znajomymi na multi na piracie. I tak chcemy kazdy miec swoj wlasny skin czy to jest mozliwe? co jest ciekawe jeden z nas ma skin iron mana ale nie wie czemu :D prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny !

sygnaturap.jpg
Opublikowano

Ma skina bo ma nick używany przez innego gracza z oryginałem. A żeby używać Mineshafter'a trzeba posiadać darmowe konto strony Minecraft'a oraz posiadać konto Google przy rejestracji na stronie Mineshafter'a.

Opublikowano

Ma skina bo ma nick używany przez innego gracza z oryginałem. A żeby używać Mineshafter'a trzeba posiadać darmowe konto strony Minecraft'a oraz posiadać konto Google przy rejestracji na stronie Mineshafter'a.

Kolego to nie możliwe, tak to każdy by zmieniał nick na oryginalne. ja myślę że jakieś zabezpieczenie zostało wprowadzone. Z resztą, nigdzie nie napisał że kolega ma inny nick.

yep

9j0rva_th.jpgKopsnij kurczaka

Opublikowano

Nie no bo gralismy w 3 najpierw potem 2 chetnych sie znalazlo wiec sciagneli sobie z jakiejs paczki minacrafta. Zainstalowali i jeden ma skin airon mana 2 nie, normalny skin. I to jest wielka tajemnica wczoraj mowie zeby grac przez toi mowia ze jakies key logery i czemu tam przez google sie trzeba logowac ?

sygnaturap.jpg