Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft The Movie

Stifmeister.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka rola:Dave lub Eryk albo Dorf.

Dlaczego ja :Jestem ogarnięty,szybko wszystko łapie,jestem inteligentny,kultularny, spęniam wszystkie wymagania jakie dałeś (tylko nie mam premium ale to nie było wymaganie,przynajmniej w wymaganiach tego nie było)

Opublikowano

1. Wiek - 14 lat

2. Jaka rola - Eryk lub Dorf

3. Dlaczego ty - Jestem ogarnięty, kulturalny. Mam konto premium czyli skin to nie problem.Czasu mam dużo.Najczęściej od 16 do 22 a w sobote i niedziele nawet cały dzień.

76561198004076728.png
Opublikowano

Wybrałem już osoby ;) Lecz są jeszcze dwie wolne role.

Matka - nie musisz być kobietą

Wszystkich wybranych proszę o kontakt Skype: luxxxx_bydgoszcz

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Ja bym mógł spróbować być matką ale bym musiał jakims voice changerem albo cos bo tak to raczej nie dam rady udawać matki ;p

76561198004076728.png
Opublikowano

Ej no sorki pisałem, że mam skype off więc musisz inną osobe wziąść:( Ale może lepiej zrobic Ts3?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

jaka rola: grafik(szybko robie super skiny)

dlaczego ty?: często robie skiny, moge zrobić karzdego

mikrofon sprawny,chęci ogromne, nie tryskam energią , i jestem kultularny, można też powiedzieć, że inteligentny(nie w ortografi, nienawidze) xD

PS: moje skiny są świetne ;)

Opublikowano

Wszyscy, którzy zostali wybrani szybko kontaktować się na skype: luxxxx_bydgoszcz. Muszę przesłać scenariusz i rozpoczynamy nagrywanie ;)

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Jak by ktoś miał problem z rolą albo jakieś problemy techniczne to ja mógł bym kogoś zastąpić ew. jak by jakaś nowa postać była (troche za późno zobaczyłem ten temat :/). Tak poza tym to mam 20 lat i dosyć drogi mikrofon więc bez problemów by było z nagraniem z mojej strony.

Opublikowano

Prace nad filmem trwają.

Zwolniło się jedno miejsce i to nie byle jakie. To właśnie ty możesz zagrać rolę Will'a. Podanie napisz według wzoru.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Jaka rola:Will

Dlaczego ja :Jestem ogarnięty,szybko wszystko łapie,jestem inteligentny,kultularny, spęniam wszystkie wymagania jakie dałeś (tylko nie mam premium ale to nie było wymaganie,przynajmniej w wymaganiach tego nie było)

Opublikowano

Wiek 14 lat

Rola:Will

Dlaczego ja: kumam o co chodzi, wykonuje wszystkie polecenia , spełniam wymagania ,czasu tego mam akurat nadmiar,umiem wyrażać emocje w tego typu filmach

Opublikowano

Niestety nie wystąpie z braku czasu, przepraszam Cię bardzo luxxxx.

Na moje członkostwo szukaj kogoś innego.

/A widzę że mnie wcześniej wypisałeś / nie ma problemu :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...