Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cały czas szukam jakiś nowych informacji na temat gta v tylko większość to fake i nie umiem sie doszukać prawdziwych informacji.. Moje pytanie to czy macie jakieś informacje na temat tej gry? czy zostanie zapowiedziana na targach E3? I czemu R* tak ukrywa informacje na temat gta V ? strasznie mnie to ciekawi i jestem wielkim fanem seri GTA i nie moge się doczekać następnej części :)

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

JA TO JUŻ NIE WIEM KOMU SIĘ CHCE GRAĆ W TĄ KONSOLOWĄ ŻENADE.

FIZYKA W TEJ GRZE JEST TAK REALISTYCZNA JAK W MARIO, WIĘC Z CZYM DO LUDZI, KURWA.

WJEDZIESZ AŁTEM NA KRAWĘŻNIK I LECISZ GDZIEŚ DO GÓRY :f

ALBO HAMMEREM DA SIĘ NA LAJCIE JEŹDZIĆ PO DACHACH INNYCH AŁT, HAHA

OSOBIŚCIE DOSZEDŁEM MOŻE DO 5 MISJI I ODPUŚCIŁEM TO GÓWNO, JEŻELI MAM AŁTEM KIEROWAĆ W SYSTEMIE "KLIK W > STOP NA 5 SEKUND > KLIK W > STOP NA 5 SEKUND > KLIK A > KLIK W > STOP NA 5 SEKUND"

Opublikowano

@up Zgadzam się z Tobą że dużo czasu od premiery mineło ale zauważ to że jeszcze jest bardzo dużo osób którym gta 4 idzie max na low detalach (ja do nich nie należe)

Oby jak najszybciej bo też jestem fanem serii gta ;]

Opublikowano

To nie jest wina gry, to jest wina słabej optymalizacji pod PC. Na konsoli(ja grałem dużo na PS3) jest to całkiem inna gra.

A jeżeli GTA V ma być tak zoptymalizowane jak GTA IV to ja już wole żeby go na PC nie było.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zgadzam się GTA 4 na PC to totalna porażka niestety :/ Na konsole to całkiem inna gra... A co do GTA V to trzeba poczekać do targów E3 które mają się odbyć już za tydzień! Możliwe jednak że R* coś tam na ten temat ogłosi nigdy nie wiadomo ;) ale bardzo bym się ucieszył jak by przynajmniej jakiegoś trailera już dali :)

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Ja też czekam za Info o GTA V ale wszystko jest Fake

Może nawet wyjście GTA V bd fake :)

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano (edytowane)

Ja też czekam za Info o GTA V ale wszystko jest Fake

Może nawet wyjście GTA V bd fake :)

OBY NIE O_O

Edytowane przez shitmen

Pomogłem daj "+"

Opublikowano (edytowane)

SA było bardzo mocno rozbudowane pod względem ilości atrakcji dla graczy czyli np zmiana fryzury itp. była z tego uciecha. Ale za to w gta 4 dodali dużo lepszą grafikę i fizykę dzięki temu gta 4 jest bardziej realistyczna niż bajkowa dla mnie to duuży plus ;)

Edytowane przez shitmen

Pomogłem daj "+"