Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem totalnym newbie jesli chodzi o silka zaczynam grac :D

i mam 2 pytanka

1.czy jest jakis darmowy Autologin ... ? Bo wbijanie 50x~ mnie juz denerwuje :D

2.Jeśli chodzi o farmienie to jest jakiś max lv ? czy moge mieć np 30 lv zwykły ale raz dodane w jaki kolwieg skill i bedzie sp leciało coraz szybciej...(czy jest np max lv 9 ( ruznica pomiedzy lvl a tym lv skilla )

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
Jestem totalnym newbie jesli chodzi o silka zaczynam grac :D

i mam 2 pytanka

1.czy jest jakis darmowy Autologin ... ? Bo wbijanie 50x~ mnie juz denerwuje :D

2.Jeśli chodzi o farmienie to jest jakiś max lv ? czy moge mieć np 30 lv zwykły ale raz dodane w jaki kolwieg skill i bedzie sp leciało coraz szybciej...(czy jest np max lv 9 ( ruznica pomiedzy lvl a tym lv skilla )

1 Darmowego nie ma. Jest tylko pic na wode zwany logsro

2 Jak masz np 30 lvl a skille na 21 to dostajesz 10 % z moba a 90 % sp. Taka proporcja.

76561198001815076.png
Opublikowano

Autologinu poszukaj w dziale prywatne servery silkroad te z np ecsro chyba dzialaja na isro

Xanter dobrze napisal ale jak tam samemu bedziesz 'farmic' to sie zajedziesz i szybko Ci sie gra znudzi.

Znajdz sposob albo kolege ktory moglby cie pofarmic na ongach EU.Nie dodawaj w ogole mastery wbij tak 26lvl,zrob dlvl do 10lvl i tak w kolko az do osiagniecia pozadanej ilosci SP

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg
Opublikowano

Aw takim razie jeszcze jedno pytanko a raczej proba o rade ;]

Bow full str fire

na ktorym lvlu zacząc rozdawac ?!? albo jaką odległosc lvli zachowywać ? max czyli 9 czy mniej ? np ile ?

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
Aw takim razie jeszcze jedno pytanko a raczej proba o rade ;]

Bow full str fire

na ktorym lvlu zacząc rozdawac ?!? albo jaką odległosc lvli zachowywać ? max czyli 9 czy mniej ? np ile ?

Uzbieraj troche kasy, znajdz w party matchingu "ONg free taxi 1-15". Teleportuj sie tam i siedz póki cie nie wywalą i nie rozdawaj nic w skille. Powinno ci sie udać wyfarmić z 5-6k sp na start.

76561198001815076.png
Opublikowano

malcones jesli chcesz autologin to pisz do mnie na pm... tutaj juz nie dam, bo znowu dostane bana za nic -_-

Opublikowano

up to daj mi linka ale ze skanem pls ;]

Ale mam pytanko czy na poczatku dać w sam pierwszy skill fire czy dodać tez do pierwszego skilla Pacheona .... czy moze czekać az wbije ... Jakis lv (jaki)

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
up to daj mi linka ale ze skanem pls ;]

Ale mam pytanko czy na poczatku dać w sam pierwszy skill fire czy dodać tez do pierwszego skilla Pacheona .... czy moze czekać az wbije ... Jakis lv (jaki)

Fire i pacheon trzymasz na tym samym poziomie, zeby mieć jakies sensowne hity i expienie szlo ;s

Wpisz sobie w google Silkroad i wejdz w jakies polskie forum od góry. Tam pełno poradników.

76561198001815076.png
Opublikowano

No dobra jak narazie mam 12 lv i dałem w pierwsszy skill pacheona i fire narazie styka ;]

close Toipic :P

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...