Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Yang

fox575

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na jakims jeszcze metinie mozna uzywac buga na yang albo czy muglby mi ktos napisac ktory z metinow jest najbardziej zachofany czyli malo update

jak byla stara strona to byly wszystkie metiny do przeskakiwania i widzialem jakis zacofany co nikt prawie nie gral (chyba grecki) i w miesiac tylko 41 lvl mieli

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

nie na polskim serwerze go naprawili i ci co go użyli dostali bana

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

a inne sprawdzilem juz US tam nie dziala tera bede sprawdzal grecki bo akurat sie sciagnal napisze na jakim dziala

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Jeden noob za duzo sie dowiedzial o bugu na stronie głównej go umieścił i po bugu ; / Ja go uzywalem i mnie nie zbanowali.

Opublikowano

nie musisz przezucac juz nie bedzie banow na 100% ci co uzywali buga ale zbugowali mniej niz 5kk zostali odbanowani a tamci co nie zostali poprostu mieli farta a i czy to prawda ze zbanowani zostali ci co byli aktualnie podczas gry bo np. moich 6 kumpli z reala znali tego buga i 4 bylo akurat podczas gry i dostali bana a tamci akurat nie grali i nie dostali bana ;p

Budowniczy
Opublikowano

a na czym polegał ten bug jeśli można wiedzieć ? ;]

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Opublikowano

Czemu moderator usuwa mojego posta bez wyjaśnienia ??

Jestem ciekaw na czym polegał ten bug czy ktoś mógł by wyjaśnic po krótce jak on działał .

Wiem wiem nie działa juz na PL pytam sie z czystej ciekawości .

Opublikowano

zrobilem sobie eq +9 na tym bugu i zostalo mi jeszcze 100kk ;p dostalem bana na 24h po czym wchodze konto wyczyszczone z yang jak sie wkur.... to rzucilem klawiatura o sciane ;/ a taka fajna byla ^^

ale eq zostalo ^^

30284.png

20764.png

Opublikowano

Nie. Zresztą jakby mieli się dowiedzieć co kupiłeś za kasę z buga, a co nie.

Opublikowano

No dziwne jak z dnia na dzień na konto przybywa 30kk

Opublikowano

Czy nikt naprawde nie potrafi odpowiedzieć na czym ten bug polegał?? np ten z bilogiem to wiem... znam działającego buga na skile jak sobie podnieść 1 księgą na G i to w 1 dzień... xD wczoraj zrobilem szamana i mam już pomoc smoka i błogosławieństwo na G1 xD (chcecie go poznać pisać na gg: 929779 (śpieszyć sie bo powiem tylko 5 pierwszym osobom aby nie było tak jak z tym bugiem na yangi...) i powiem to tylko tym ktuzy znali tego buga na yangi poniewaz oni nie beda chcieli rozgadywać tego innym... wienc radze się spieszyć... narazie tego buga zna 5 osub z klasy... (o ile oni nikomu tego nie powiedzieli xD ale podejzewam ze nie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...