Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info co do 1.7

Brzydal007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Notch powiedział że ten update będzie "przygodowy" czyli nie powie co w nim będzie wiemy natomiast że w następnym tygodniu wyjdzie 1.6.6

Źródło :

http://www.minecraftforum.net/news/82-minecraft-17-will-be-the-adventure-update/

+ tłumacz google :D

Jak coś to nie moja wina tylko tłumacza google bo tyle zrozumiałem ^_^

EDIT:

Cytaty z Twittera Notcha !

I'm feeling very motivated. Minecraft Beta 1.7 wil be the Adventure Update (or similar). The rumors of Minecraft: Source are false.
1.7 will take a while' date=' though. First 1.6.6 this week to fix a few more things, then I'm going to E3. Then there are summer vacations..[/quote']

kdq1pt.png

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Ja wyczytałem że Notch jedzie na E3 do Los Angel'es i że za tydzień ma być 1.6.6

88498905942410602516.png

Opublikowano

Pierwsze słyszę o jakimś Minecraft:Source, a ten update 1.7 to możliwe że wkoncu doda ten tryb Adventure, pograłbym sobie :)

Opublikowano

Znowu update? Niech ogarnie trochę te update'y.Niech popracuję nad nimi miesiąc,da jeden porządny update a nie ... I znowu czekać na mody...Finalna wersja czyli 1.7 ma być podobno w listopadzie.Może będzie pisać Minecraft Omega xD

Opublikowano

Pamiętam jak jeszcze niedawno, jak update wychodził co miesiąc narzekaliście, że tak długo nad nimi pracują, a teraz że za krótko, nikt ci nie karze aktualizować minecrafta. Ja siedzę na 1.6.4 bo według mnie 1.6.5 jest zbyt zbugowany.

Admin Cienia
Opublikowano

@Up

Trzymajcie się wątku omawianego w temacie, nie rozmawiamy tutaj o narodowości Markusa Perssona tj. Notcha ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ponoć 1.7 ma być ostatnim update tzn. będzie w 11.11.11. Notch mówił, żeby się na razie przyzwyczaić do 1.6.6. Oznacza to, że kolejny update pojawi się nie prędko ;)

@Edit: Ja tutaj daję info, a oni mnie minusują -_-

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Ponoć 1.7 ma być ostatnim update tzn. będzie w 11.11.11. Notch mówił, żeby się na razie przyzwyczaić do 1.6.6. Oznacza to, że kolejny update pojawi się nie prędko ;)

identycznie mówił o 1.6 a jednak szybko wyszedł :P

Bywalec
Opublikowano

To jak 1.7 wychodzi w listopadzie to ja już wole mw3 kupić -.0

Brzydal błagam Cię zmień avka :D

88498905942410602516.png

Opublikowano

Ta jasne, wyjdzie w Listopadzie w dniu premiery i nawet bugów nie zdąży naprawić, widać dużo mądrych tu ludzi. Do Listopada, to minecraft dojedzie do 2.0, a kto wie, może i dalej. Chyba przez 6 miesięcy nie będzie robił 1 update'a LOL :D

Przygodowy update, hmm... ciekawe cóż to może oznaczać, ale stawiam tak jak ktoś wyżej powiedział, może zostanie wprowadzony tryb Adventure.

hollssygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...