Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Najciekawszy Przedmiot Szkolny

Glazze

Wasz Najciekawszy Przedmiot Szkolny  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wasz Najciekawszy Przedmiot Szkolny

• Historia
      5
    • W-F
      16
    • Fizyka
      4
    • Plastyka
      1
    • Matematyka
      3
    • Religia
      1
    • Angielski
      10
    • Niemiecki
      0
    • Biologia
      2
    • Polski
      1
    • Muzyka
      0
    • Chemia
      4
    • Wos
      0
    • Informatyka
      16
    • Rosyjski
      0
    • Wychowanie do zycia w rodzinie
      5
    • Nic :
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy kto ma jakiego nauczyciela , może być zajebista babka od chemii i zjebany typek od W-F to weźmiesz chemie . W moim przypadku wszyscy są zje*ani więc już z bólem serca wybieram Informatykę :D

Opublikowano

Historia,ale czasem bo jestem zawsze do przodu[nie tylko ulubiony przedmiot ale też pasja :)]

Reszta jest nudna jak flaki z olejem,kiedyś lubiałem j.polski ale teraz jest zjebana nauczycielka : /

@down Podobnie mam na angliku...

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Specjalista
Opublikowano

najbardziej zaciekawił mnie przedmiot jakim jest Polski, siedzę nawet w pierwszej ławce, zawsze wyprostuję nogi/ręce i smacznie sobie śpię.

Te wiersze, poezje i inne chłamy naćpanych poetów są wręcz najzajebistszym usypiaczem.

Len jak zwykle świetny tekst :P

a topic kocham religie, katechetka się nas boi a jak na sprawdzianie powiedziała że obniży mi i koledze ocene to powiedzieliśmy że spotkamy się po szkole...

i obaj po szósteczce

tylko ostatnio mam do niej sęki bo napierdala do innych nauczycieli jaki to ja zły, a jak zamuła to śpię

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Najciekawsze moje przedmioty to Informatyka i Religia :D

Z pierwszego nie mam nawet zeszytu a w zeszycie drugiego 4 lekcje po całym roku xD

Opublikowano

Ja wybrałem lekcje wychowania fizycznego.

A tak serio to W-F , bo można się pośmiać jak kolega w szóstej klasie z rzutu piłką lekarską 4 metry.Zwykle gramy w hall'ówke , ktoś dostaje w twarz (o dziwo to nie ja) , i w inne części ciała.Nauczyciel zamula , i rozmawia z nami jak kolega.Jest Good

Opublikowano

Muzyka(Granie na gitarach, prekusji i organach), Fizyka, Infa, Hiszpański <3

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Anglik fajny nauczyciel zachęca do przedmiotu najgorszy Historia ciagle krzyczy. :D

Opublikowano

geeeoografiaa! bo gościu zajebiście opowiada, u niego jest tak cicho na lekcji że nawet na pogrzebach tak cicho nie jest o_O tylko że robi sprawdziany z 50 stron podręcznika -,-

ae1d1005fe.png

Opublikowano

w-f najlpszy.

1. Przychodzi nauczyciel 20 min po rozpoczęciu się lekcji.

2. Berek na rozgrzewkę

3. I pytanie "w co chcecie grać"

4. Odpowiedz " Gaaaała "

Opublikowano

Nie rozumiem co jest ciekawego w wf lub informatyce

Wf w 90% to zapierdalanie za piłką a informatyka to zależy od poziomu grafika/programowanie/bazy danych/arkusze kalkulacyjne itp. czyli ogólnie to nic ciekawego

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...