Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto wygra X-Factor

B3D3k

X-Factor  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Wygra X-Factor

• Gienek Loska
      56
    • Micha? Szpak
      7
    • Ada Szulc
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szpaku nawet nie ma konkurencji wiec podejrzewam ze on tylko troche ta jego '' pewnosc '' mnie wkurwia bo skromnosci nigdy za wiele ; )

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne łajno które leci w TV. Gówno mnie obchodzi kto wygra, nie interesuje się tym..

@gjenek

; )

Opublikowano

Kolejne łajno które leci w TV. Gówno mnie obchodzi kto wygra, nie interesuje się tym..

@gjenek

szczerze to jestem takiego samego zdania ale jak wczoraj zobaczyłem że Czesław głosował na szpaka zamiast na swoją to tylko ciśnienie se podniosłem

Opublikowano

Gienek wygra ! Bo niechcialbym zeby ten pedal Szpaq wygral...to jest masakra na poczatku nie rozroznilem czy to chlopak czy dziewczyna dopoki ktos nie powiedzial "Michal...!"

...masakra

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

szpak szpak leciał se i spad

tralalalalalala

szpak szpak spad xDDDDDDDDD B) B) :P :P :P :) :) <_< <_< <_< :unsure: :unsure: :huh: :huh: :huh: ;) ;) ;) ;) O.

Opublikowano

Oczywiście, że Pan Gienek. Szpak poza kolorowymi strojami i ''kontrowersyjnym'' (jak to niektórzy mówią) wyglądem nie ma nic do zaoferowania, najlepszy był na castingu.

Opublikowano

Wg. mnie wygra Gienek, szpak jest zbyt dziewczęcy, nie wiem co on chciał osiągnąć zostając transwestytą, ale to raczej nie moja sprawa.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Powiedzcie mi, kto ma żydowskie korzenie a powiem wam kto wygra...

Gienek troche zyda przypomina

to ktoś ogląda te komercyjne gówna? nie znam ludzi, ale głosuje na Ade, bo nie jestem pedałem

porownaj to z Must Be The Music i wtedy bedziesz wiedzial co to doslowna komerka ;d

@top

nie ogladam tego czesto ,ale tez jestem za Gienkiem...

hersygna.png
Opublikowano

fajnie gdyby wygrał Gienek ... luzak jakich mało. Ale raczej wygra Polska hybryda Michael'a Jackson'a aka. Szpak . [bez obrazy , nie to że go obrażam :) ]

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

Pan Gienek, Szpak jest trochę jak Lady Gaga - prócz stroju, nie ma nic do zaoferowania. ;)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Według mnie pewnie Gienek, ale możliwe że wygra Ada Szulc.Ja jestem za Gienkiem, a ta dziewczyna (Szpak) to nawet myśleć o tym czymć nie mogę.

Logo.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...