Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lvle Konika 09longju....

fr3shm4k3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam problem, zrobilem konia i co dalej? jak sie podnosi lvle konia na 09longju? bo za ch** nie moge rozkminic .... chciałbym juz miec bojowca a tu 1 lvl konia ciagle... troche lipa... licze na wasza pomoc, z gory dzieki !!

Gość Owned!
Opublikowano

Grałem na privie i jest tak samo...

Opublikowano

to u mnie jakos nie... jak jestem na koniu i klikne 2 u niego to zsiada z konia... a jak bez konia klikne 2 to cos tam cos tam, przewija sie 10... i co dalej? isc gdzies z buta czy co? ;/

Gość Owned!
Opublikowano

Wiem, że też miałem ten problem i go rozwiązałem, ale zapomniałem już o co chodziło. Jak sobie przypomnę to napiszę.

Opublikowano

no jedziesz na koniu do stajennego i klikasz i twoja postac powinna zsiasc i wsiasc sama na konia i wyskoczy komunikat ze twoj kon awansowal na np.5 lvl i tak dalej ale jak cos innego sie dzieje to niewiem ;/

Opublikowano

bogun taki tepy nie jestem ^^ mam militara na PL i wiem jak to sie robi, ale na tych chinskich cos jest inaczej ...

Opublikowano

Ta kon jest glodny... nie no widze ze nikt mi nie pomoze, a z tego co wiem to niektorzy z was na privach chinskich maja nawet bojowce... ale nie, po co komus pomoc.... ehh ...

Opublikowano

A co mozna zle zrobic jadac do niego i klikajac? dobra moze i tak... mam nadzieje ze owned przypomniales sobie ocb ?

Opublikowano

@UP

Nie musiałeś tego pisać.

@Bogun12

Jak sobie zrobisz konto to działa.

(NIE PISAĆ NIE UMIEM ROBIĆ)

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

widze na temat mojego problemu juz nikt sie nie wypowie... niby takie lvle koni mieliscie, bojowce.... a jakos nikt nie potrafi mi pomoc...

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...