Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz jakis czas mam taki problem ze przy wlączniu drugiegio silka Wifi mi sie rozlacza i połącza na nowo... Wiec co za tym idzie na wbitym silku DC. Moj adapter WiFi to Sagem XG-762N + LiveBox.. Dodam ze wcześniej wszystko bylo dobrze.

Opublikowano

wydaje mi sie że twoje lącze nie może pociągnąć 2 silka na WiFi.

lub jest taka możliwość że masz za słaby sygnał. Ja tak miałem z laptopem. Gdy włączałem silka na nim to dupa nie chodził. Lecz gdy przeniosłem go bliżej do routera chodzi bez zarzutów.

a jak to nie pomoże to spróbuj format kompa. może masz na nim pełno syfu i sie strasznie zamula i obciąża łącze...

Pozdro.

Admin Cienia
Opublikowano

@up

To miałeś coś źle skonfigurowane, ja mam w domu 3 kompy, silka sprawdzałem na każdym, z laptopem byłem również na dworzu i silk działał, dla jaj zlałem do piwnicy i działał równie dobrze. :)

Btw. LiveBox = Walka z wiatrakami.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

można powiedzieć ze mam ten sam problem. Czasami w Laptopie WiFi mi rozłącza neta, ale niestety juz go nie włacza, musze resetnąć go. Laptopa od Routera mam jakies 50cm od siebie :P sygnał 100%.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

ja mam Liveboxa złączke Wifi w Lapku (Używam) i USB w normalnym, zasięg mam zawsze super i neta tylko rozlacza co 24h ;p to chyba nie jest wina liveboxa.. bo wczesniej dobrze chodzilo a nagle kiepsko ?!

//Ciach