Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MadnessMT2 [Dedyk]

CoverMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer off co się dzieje?

info z forum serwera

O godzinie 14:00 do godziny 14:30 odbedzie sie przerwa techniczna majaca na celu naprawienie bugu z wieza demonow / zbugowanymi wojnami gildii / dodanie bryly zlota /

Reszta zostanie naprawiona jeszcze dzisiaj!

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reje off? Not Found

The requested URL /rejestracj.php was not found on this server.

?????????????????????

Opublikowano

da się.

ja już podziękuje za grę ponieważ bugów więcej niż graczy a graczy może ze 100 na serwerze. Dziś przez 2h dropiłem kamień po biologu a kamień nie dropnął pewnie kolejny bug nie wiem.

Poszukam sobie lepszego serwera a nie tu będę się wnerwiał ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

up@ Czytaj forum kolego a nie placzesz

http://forum.madnessmt2.pl/index.php?/topic/42-przerwa-techniczna-2100-2200/

po tym restarcie nie bedzie zadnego buga a to ze ci nie dropi kamien to nie jest bug geniuszu raz sie ma pecha raz szczescie , jedni dropia 5 min drudzy 1 godzin

zadnego buga powiadasz? a misja z konarami ktora sie nie uaktywnia? no ale pewnie nie wbiles 70 wiec skad mozesz wiedziec...o tymk nic nie pisza

Opublikowano

ten serwer zanim ruszył powinien byc testowany a nie teraz 100bugow administracja robi ewenty i nei wiedza za co sie zabrac....

Opublikowano

mnie odrzucily ceny perel po tym jak bezsensownie stracilem 1kkk bo nie zauwazylem zmienionej ceny...

najpierw perly sa po 10kk/13kk/15kk ,a pozniej bez zadnego info na 100kk + za szt :/

hersygna.png
Opublikowano

perły max do 20kk powinny stać.

a nie po 150kk ...

obecnie tam jeszcze gram 77 lvl wojownik mental (posiadam pierwszy miecz żalu na serwie) ;]

edit ; chyba serwer padl ;x

Opublikowano

Perły jeszcze wczoraj były po 25kk max. Zobaczcie teraz, jeszcze był bug z potami (50kk za 1 )

Także pozdrawiam, i życzę sukcesów w dalszej rozgrywce.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Perły jeszcze wczoraj były po 25kk max. Zobaczcie teraz, jeszcze był bug z potami (50kk za 1 )

Także pozdrawiam, i życzę sukcesów w dalszej rozgrywce.

perly od twarcia servera kosztowaly 7 13 i 15 kk. potem dziesieciokrotnie podniesli ceny i wieczorem znowu zmienili tylko nie wiem na ile bo nie bylem w grze a teraz off.no parodia jak nic:)

Opublikowano

Server spoko. Jest taki 4fun.

Polecam go.

Raty są dobre

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

@up

zapewne nabijasz posty skoro tak piszesz

@topic

serwer mi sie podobal ,az do czasu gdy odjebali to z perlami za 100kk+

wtedy sie wkurwilem i sobie odpuscilem.

jezeli ceny perel wroca na takie jak byly ,albo odrobine wieksze

mam na mysli czerwona do max 50kk to na serwer wroce ,ale jezeli serwer znowu zostanie wlaczony z perlami po 100kk to dziekuje i welcome to Elcardia

hersygna.png
Opublikowano

to jest wlasnie mankament polskich dedykow nie zrobia wszystkiego odrazu tylko potem zmiany ktore wplywaja na to ze gracze odchodza z servera

xbjr.png

Opublikowano

Polacy nigdy nie dojdą do poziomu Niemców czy Włochów w robieniu privów bo oni niby robią takie 4fun ale się potem okazuje że to nawet jest hard przykład: Celestia-World czy CandyLongju

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...