Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jaką profesję wybrać, chętnie bym grał i palkiem i knightem ale za dużo zachodu. Mam knighta 11 lv. Boję się, że jak wbiję jakiś 20 to nie będę dawał rady na jakichś dragach. Mam skille 40/40 chcę dobić 50/50. A takim paladynem mogę na 20 lv już iśc na cyce/dragi. Ale zaś podejrzewam, że ciężko będzie zbierać na amunicje, kamyki do skilowania. Jaka profesja jest lepsza? Wytłumaczcie mi, nie chcę widzieć takich postów typu ,,google nie gryzie" albo ,, zależy od charakteru". Chcę, by łatwo mi się grało i żebym nie miał problemów z potworkami ;] Może dawajcie plusy kto woli knighta, a minusy kto palka? Nie chodzi mi o popularność konta bo i tak te konto założyłem żeby wiedzieć którą profesję wybrać.

Opublikowano

Graj palladynem.

-Szybciej wbijasz Skill

-Atak na Dystans

-Więcej zarobisz ponieważ potworki nie będą cie lały bo idziesz i atakujesz z dystansu

- i wiele wiele innych fajnych rzeczy ;]

Opublikowano

wiadomo, że pall.

jak napisał zybeq szybko leci skill, walisz na dystans, więcej zarobisz (praktycznie do 40lvla nie zużywasz potów) a wady ma mało znaczące, trzeba latać po speary itd, nie będziesz mógł tak jak knightem od razu iść na lepsze potwory bo będzie Cię hp ograniczało, poza tym gra pala to "do końca amunicji" a w przypadku knighta "do końca capa" czyli praktycznie palem będziesz trochę więcej tracił na chodzenie tam i spowrotem.

Graj pallem, napewno od knighta jest lepszy... sam grałem 80 knightem i przerzuciłem się na pala..

Opublikowano

Pallek :

-Wbijesz okolo 70 dist i wszystko latwo idzie

-Tansze eq

-Atak na dystans

-Szybszy skill

-Latwy zarobek (np na cycach)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...