Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Bardzo długo nie grałem w Dark Orbit więc nie interesowałem się rozwojem botów. Pobrałem najnowszą wersję IBot 2.99 GG i mam pytanie czy do tego trzeba coś jeszcze? Jakieś obejścia? Jeżeli włączę samego IBot'a to nie dostane bana?

Może polecacie jakieś inne boty? Daje + za konkretne odpowiedzi.

Opublikowano

Za IBota oraz KBota na 99,9% nie dostaniesz bana, o ile będziesz aktualizował do najnowszych wersji. Jest tylko jeden problem - są płatne. Polecam KBota. Za jedyne 37zł (licencja do 2023 bez GG) można w bardzo szybki sposób dorobić się dobrego konta.

Opublikowano

IBot oraz KBot mają 24 godziny 'testowania'. Można wtedy korzystać w najlepsze ze wszystkich funkcji bota. A właściwie można dłużej, bo jeśli nie wyłączysz bota a minie 24h, to będzie on nadal działał. Niestety, ale tylko do następnego restartu serwera, po którym się po prostu nie zaloguje.

Tak, licencja KBota, bez możliwości robienia wrót kosztuje 37zł. Jest aktywna do 2023 roku. Możesz ją nabyć u BosserPL (użytkownik naszego forum) polecam - Ukash / PSC. Z opcją robienia wrót jest to 87zł, licencja unlimited.

Kurde, ale reklamę KBota zrobiłem ;o

Opublikowano

arrek001 też robiłem reklame KBOT'a jak go u Bossera kupiłem xD Spoko koleś jest łatwo sie z nim dogadać .

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Racja, spoko jest :)

Ja tam w ciągu ok. 10 minut po zakupie miałem aktywną licencję :)

@Topic

IBot i KBot to właściwie to samo, różnią się jedynie ceną.

A z darmowych najlepsze są : valhalla i bio.

Opublikowano

a co do osiagów przy boxach np pl3 na 2 gali boci tam ktos ile urki na h wychodzi?

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

no na pl3 sporo ludzi a boxów jak lodu to raczej troche wiecej bedzie

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie na KBot'a i IBot'a jest jedna licencja, bo wcześniej grałem na IBocie i się skończyła darmowa licencja i chciałem na KBot'a się przerzucić, ale wyskakują jakieś Jabbery. I jeżeli tak to jak kupie licencje na KBot'a to będę ją mieć też na IBot'a?

Opublikowano

Aby korzystać z KBota musisz zarejestrować się na jabberze.

KBot i IBot to zupełnie inne boty, chociaż funkcje mają identyczne to po zakupie jej na KBota na IBocie nie będzie działać.

ps. żeby nie było niedomówień - te boty kupujesz na jedno ID

Opublikowano (edytowane)

OK dzięki za konkretne odpowiedzi :).

PS: Jeszcze mi tych minusów dajcie więcej... szkoda takich ludzi. Ja już o nic tu nie pytam. Bo jak się coś źle zdanie napisze i się komuś nie spodoba to walnie mi minusy :/.

PS2: Macie dzieci po plusiku ode mnie jak nie wierzycie, że nie ode mnie te minusy.

Edytowane przez Hancoock1995
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...