Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Jak zagrać w All Points Bulletin Reloaded !

I am Perfection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te odznaczenia nie są po lewej tylko po prawej, jak wciśniesz TAB. Odznaczenia dostajesz za jakieś wydarzenia np. zabijesz kogoś z granata, zabijesz kogoś siedząc w aucie, zabijesz kogos jeżdżąc autem, zabijesz 2 kolesi w przeciągu 5 sekund i wiele wiele innych. To nie ma nic wspólnego z bronią jaką nosisz.

To nie jest jak wciśniesz TAB tylko masz normalnie w lewym górny rogu On mission poniżej są gracze a obok takie odznaczenia tak jak w wojsku

Screen

http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=c1016496f0e1d35ad29735d.jpg&res=medium

Macie screen to nie moje konto bo ja jestem enforcerem i jak robić te odznaczenia dla enforcera

Opublikowano

To jest Thread level za wygrane misje dostajesz coraz to wyzsze lvl'e

z im większym przeciwnikiem (Thread lvl) wygrasz tym więcej dostaniesz

crimenfor.png

Opublikowano

Na to nie ma reguły. Ostatnio Gamefirst coś popsuł i rangi spadały na łeb na szyje. Teoretycznie jest tak, że im więcej wygrywasz i im wyższe rangi mają przeciwnicy tym szybciej ci level urośnie.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Aha a możecie mi powiedzieć jedną rzecz może mam jakiegoś buga albo coś ale gram z kumplem cały czas od jego początku a ma 35R a ja 85R on ma bronze 3 level a ja bronze 1 level a zawsze gramy razem w grupie a on staty ma bardzo słabe ;p

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Aha a możecie mi powiedzieć jedną rzecz może mam jakiegoś buga albo coś ale gram z kumplem cały czas od jego początku a ma 35R a ja 85R on ma bronze 3 level a ja bronze 1 level a zawsze gramy razem w grupie a on staty ma bardzo słabe ;p

No i co? :unsure: Kupiłem diablo II pograłem rok, poszedłem z kolegą do empiku i też kupił i lepiej maniaczy ode mnie, myślę że dlatego bo mniej gram od niego :). Rym

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O nowy górnik xD

A na poważnie nie odkopuj tematów tylko załóż nowy.

Co do błędu spróbuj reinstall a jak nie to od nowa pobierz APB.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam mam pewien problem a mianowicie:

grę zainstalowałem, update zrobiony wszystko ok tylko jeden problem...

jak wciskam "start" to zamyka się okno launchera i coś się ładuje lecz po chwili ładowanie ustępuje i dzieje się tak jakbym zamknął grę... ( wszystkie wymagania potrzebne do uruchomienia gry sprawdzałem dwa razy i wszystko się zgadzało )

Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź. z góry dziękuję. :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam! mam wielki problem, mam zainstalowane (z update'em) apb, i jak się loguje (normalnie, jak i na steam) to gra się zacina po zalogowaniu, przed wybraniem serwera. PLS HELP jeżeli ktoś pomoże naprawić odwdzięczę się

Opublikowano

mam problem

kupiłem 2 auta i nie wiem jak zmienic z jednego na drugie tak samo z bronmi tez mam kilka i nie wiem ja je zmieniać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...