Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Mam pytanie . Otóż chciałbym dowiedzieć się , czy istnieje jakakolwiek odpowiedzialność karna ? Chodzi mi o to , że np. Ymir czy tam ktoś się przyczepi że powiedzmy mam ich pliki serwerowe i ItemShop , zyski płyną do mnie itd.itp.

Czekam na odpowiedz

Opublikowano

Ale w żadnym przypadku, ich plików nigdy nie dostaniesz. A odpowiedzialność oczywiście bardzo sroga by była. Bo to kradzież jest. Czekałby Cię sąd no i sprawa.

Ciężko byś z tego wyszedł. Było kiedy na boardzie pl.

Opublikowano

Pytanie zabawne, bo skąd byś wytrzasnął takie pliki, oraz ich IS?

Ale bez pytań można się domyśleć, było parę akcji(na policji) jak ktoś zgłosił kradzież marnych paręset złotych(noo eq+postać) i dalej leciało, chyba na TVN było coś nawet. :P

Opublikowano

Nie chodzi mi o ich pliki , tylko o te co są dostępne , tyle że zedytowałbym je odpowiednio , wstawił is i przez to zarabiam , a o to mi chodzi.

Opublikowano

No to źle zinterpretowałeś to.

Od początku chodziło Ci o doprowadzenie plików serwerowych to pewnego stopnia, aby wyglądał jak PL, z IS będzie trudniej ale... teraz kolej rzeczy się zmienia i raczej za to nie ma kary, po skrócie legalnie. Poczekamy jeszcze na innych znawców ;)

Swoje - Nie kopiowane grafiki ani żadnych skryptów itp z globalnego serwera.

Opublikowano

Oczywiscie, ze jest to nie legalne. Zobacz serwery takie jak tiveria aka tradica. Stoja od dawna, ale nic sie nie stalo. Kiedys sie chyba przyczepili do insomii.

eot

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...