Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hakowanie za pomoc VT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,słyszałem ze da się hakować innych graczy za pomocą ventrilo 2.1.4 .

Podobno trzeba mieć jakiś plik który pokazuje mi w "comment" passy tego gracza który jest teraz online w grze jak i na vt

Prosiłbym o pomoc :D

Dzięki z Góry .

Opublikowano

Kojażysz mi się z kolęgą który twierdzil ze w metinie jest hack ze nad nickiem pokazóje login i haslo gracza.

Będą najmądrzejszy :D

Nie istnieje.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Kojażysz mi się z kolęgą który twierdzil ze w metinie jest hack ze nad nickiem pokazóje login i haslo gracza.

Będą najmądrzejszy :D

Nie istnieje.

sory ale ja nie mowie o metinie tylko o tibi i to w vt pokazuje sie haslo ale trzeba miec jakis plik (vt program do rozmawiania )

Opublikowano

ludzie pomóżcie mu a nie ty nie stety muszę cie rozczarować nie ma czegoś takiego :unsure: :O

no cóż ktoś ci bzdur na opowiadał takie coś nie istniało nigdy chociaż pogłoski słyszałem B)

Opublikowano

W vt pokazuje passy do tibi? Jakim debilem trzeba byc zeby w to wierzyc? Przeciez konta w tibi nie sa w zaden sposob przypisane do vt. Rownie dobrze mozna by bylo hackowac hasla do kont bankowych gadajac z kims na skype -.-

Opublikowano

W vt pokazuje passy do tibi? Jakim debilem trzeba byc zeby w to wierzyc? Przeciez konta w tibi nie sa w zaden sposob przypisane do vt. Rownie dobrze mozna by bylo hackowac hasla do kont bankowych gadajac z kims na skype -.-

tak tylko jak moj kolega ma to i neichc emi dac passy pokazuja mu sie w comment

Opublikowano

niema takiego czegoś omg, od kiedy vent ingeruje w tibie? no jedynie może jakiś keylogger

pewnie ci wała wkręcili i to łyknąłeś, biedaczek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...