Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]1LennyPL S&D

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up wierz je zawsze jest SSG ja tam miałem okazje zagrac z Endynemem pff...

Więc nie badz taki pewny sb.

Opublikowano

Tak tylko oni w ogóle do niego nie strzelali...

A Endymen to noob gra na bravo z elite moderatorem

dostał parę razy ale przegapił 8 rundę i nie mógł mnie kiknac lowek ;p

Pan_Kracy-.png

Opublikowano

RiUiPiEiRiT

gościu... zobacz sobie jego staty na stronie CA,

k/d ratio ma ok 2.2 więc nie pierdol że nie ma skilla randomie jeden ...

@Angel Heart

Moja wojna, nie jest Twoją wojną, moi wrogowie nie są Twoimi wrogami, więc skończ.

btw. chłopaki, mój kuzyn zrobił konto na mpc, więc jak chcecie z nim pograć/ pogadać pisać do niego, a nie do mnie.

link do jego posta.

http://www.mpcforum.pl/topic/364010-1lennypl-sd-montage/page__view__findpost__p__2588097

Opublikowano

koleś gra extra. Mówił że grał z lagami jak film ze snajpą kręcił a unbeliveble pociągnoł

@Angel Heart

A czy ktoś powiedział że ja chce coś zrobić dla tego forum?? to nie jest mój cel w życiu. Moje życie i tak jest fajniejsze od twojego bo nie jestem no-lifem tak jak ty. I weź sie tak mu nie podlizuj bo aż żal mi takich ludzi...

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

haha 1LennyPL

na tym koncie był używany nawet GORDON wiec skoncz pierdolic nobku o skilu (lenart)

jego KD:

Daily: 1.29

Weekly: 1.64

Monthly: 1.58

Ogólne : 1.90

Widać gordon detected to staty słabsze ??

jak on ma w ogóle kd 1.90 oO

Opublikowano

haha 1LennyPL

na tym koncie był używany nawet GORDON wiec skoncz pierdolic nobku o skilu (lenart)

jego KD:

Daily: 1.29

Weekly: 1.64

Monthly: 1.58

Ogólne : 1.90

Widać gordon detected to staty słabsze ??

jak on ma w ogóle kd 1.90 oO

Ha ha ha

Po 1 gordon nie jest detected/ tzn można przerobić na undetected

Po 2 zobacz na Jego lvl 1 LT więc się pier*lnij w czoło

Po 3 nie można mieć czasem słabszych stat ?

Po 4 Zazdrościsz mu skilla kur*a ?

Weź się ogarnij. Zazdroiścisz mu ku*wa i tyle. Naucz się grać i wyskocz z Nim 1 vs 1, a nie się jarasz że mu staty spadły...

K/D 1.90 można mieć na legalu... To że nie umiesz takiego wbić to nie Jego wina

p4xypnxhyuzdgkoq6evu.png

by

Daxer92/GalactiX - świetne :p

Opublikowano

@ Darksitexd

Pierdolnij się w czoło ...

nikt nie jest doskonały, i nie zawsze gra się tak samo, np. grał sobie wbił te np. 1.90 w jednej grze, potem w następnej grał z hackerem z telekillem czy czymś takim, i ratio spadło, wkurwił się, wyszedł i tyle z grania i wyszło ratio 1.20 ...

btw. to że macie mózgi nie znaczy że on ma tam samotnie leżeć ... dajcie mu do zabawy kilka impulsów, parę myśli i na pewno się nie obrazi.

Opublikowano

Moja opinia jest taka iż .. muzyka z montage jest chyba najlepsza ... jaka ty tu widzisz taktykę marlock ... chodzi i na*pierdala po ścianach ... raszuje bierze ich na zaskoczenie dlatego sypią sie duble i gdzie nigdzie ultra ... za dużo się nie natrudziłeś .. pograjcie sobie na Victorze ... tam co 2 tak ogarnia jak ten prze*huj ... liczę się z tym ze dostane bana bo to w końcu pokrewieństwo z drugim prze*hujem który ma tu moderatora ;**<3 ale to jest tylko moja opinia

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardziej mi sie podoba filmik lennyego niż smerfika .. dlaczego ? co to jest na gra na same snajpy z jakimiś noobami którzy biegają z automatami i walą no scopy albo sie w ogole nie ruszają ?

z drugiej strony lenny ładnie gra i strzela ,ale grając SnD będąc w brawo i raszować to już jest niezaciekawe ;) od noobków wyzywają jak ktośz brawo wbiegnie za plecy i wybije pół teamu ;)

bez youtuba

Opublikowano

jak można ładnie strzelać .. dla mnie to 0 i nic wiecej .. dziecko chciało sie pobawić montage'iem na sony vegas i to uczyniło ... a związku z zapytanie 1 na 1 .. oczywiście ale esl ma się rozumieć ?? ;>

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...