Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. Grałem (chciałem grać) na wielu serwerach. Dedykach, hamachi... I za każdym razem to samo. Wchodzę na serwer, mapa prawie wogole sie nie laduje, a jeśli sie już zaladuje, to jest tzw. "opóźnienie". I to bardzo duże, nie da sie grać. Jeszcze na żadnym serwerze nie mogłem normalnie pograć. Tylko raz. Kiedy postawiłem własny serwer hamachi na którym grałem z 2 braćmi. Czyli w 3 osoby. Mam 6mb/s. Ale tu nie chodzi o internet. U moich obu braci każdy serwer działa zupełnie bez lagów. Mam także całkiem dobry komputer. Godzinę temu przei stalowalem cały system. Wszystko. I nic. Zupełnie. To samo. Nawet odkurzylem cały komputer w środku. Ja już nie wiem co mam robić. Proszę, niech ktoś mi pomoże! Postawiłem własnie dedyka. Moi bracia normalnie wchodzą i grają a ja nie mogę. Przez te lagi. Proszę. Pomóżcie.

exy2.jpg

Opublikowano

Jak wyjdą pliki to zrób serwer minecrafta na najnowszej wersji . . Możesz teraz wybrać ile klatek a to z tego co zauważyłem ogranicza lagi do minimum . Ja ostatnio też tak miałem grając na serwerze. . Był x-rey bez wgranego ; d . Raczej nic więcej nie da się zrobić .

Opublikowano

Ale ja nie chce robić serwera. Chce normalnie pograć na każdym serwerze. A czy są może jakieś wymagania, jakieś programy? Mam winXP 32bit z SP2.

exy2.jpg

Opublikowano

Może przydałoby się mieć 64 bit'y , ale to w większości zależy od założyciela serwera.. I wyczyść sobie komputer.. Wiesz.. Zbędne programy i ogólnie czystość, bo przez to jak to JJay pokazał na swoim przykładzie komp mu lagował .

Opublikowano

Mi się wydaję, że masz to samo co ja. Mojemu bratu szybciej chodzil internet a mi wolno, ale za miesiąc już było git. Spróbuj poczekać!

Daj minusa

90960618714787417500.png

obrazek by thtsn

Uczeń
Opublikowano

Ustawcie opcję w ustawieniach grafiki na limitframerate(czy coś takiego) na on. Powinno pomóc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...