Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majowy Patch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Neume napisał/a:

What we are working on right now is launching War Rock: Turkey and War Rock: Germany (and their respective localized clients) which would be released late next month. That will be the next patch and it comes with 2 new vehicles, a new weapon and an updated map (for all regions).

Jak wynika z wyżej zacytowanej wypowiedzi Admina War Rock'a - Neume, w miesiącu maju możemy się spodziewać:

- Niemieckiej i Tureckiej wersji War Rock'a (prawdopodobnie dopiero w czerwcu, chociaż istnieje cień szansy że wyrobią się w Maju) - oczywiście z Niemiec i Turcji muszą mieć najwięcej kasy dlatego te kraje dostają swoje wersje WR (oczywiście pełna lokalizacja wraz z wyglądem UI i dźwiękiem);

- 2 nowe pojazdy, ulepszona mapa - na 99% chodzi zmiany w środowisku mapy Crater a więc pojazdy: łazik DPV i helikopter Mi-24 "Super Hind" i kilka zmian w wyglądzie mapy;

- Nowa broń - no tutaj to możemy jedynie typować - ja obstawiam G36_D lub shotgun znany z Koreańskiej i Japońskiej wersji gry - Benelli M4 Super 90;

co sądzicie o tym???????

Opublikowano

Lub można również obstawiać na bronie "nowej generacji" xD Lub może K2 uraczy na niedawnymi brońmi z Koreana?:> Można snuć tylko domysły ;] A mapa to mnie wali, bo gram tylko CQC xD

Opublikowano
eh niemiecka wr ?? czyli tak jak inter robią swoje czy co??

niemcy i turcy będą mieli swoją wersję warrocka. I nawet dobrze?

Opublikowano

może i dobrze ale najlepsze jest to że dla nas wejdą nowe mapki i bronie. stawiam że wejdzie snajperka Dragunov SVD bo tak zapowiadali na początku roku że wejdzie ona w maju.

powinni zrobić Polską wersję WR ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Hmm,morze byc niezłe.Nowa broń i nowe pojazdy. Czekam na tego majowego patcha:)

Dziecią NEO mówimy STOP!!!!!

Chcesz wiedzieć ile masz lat?

Pomogłem?? Daj 5*!!

Nick Na Serwach : Ziomo1001 albo NinjaX

Opublikowano

zapewne wejdzie Javelin albo coś co pokazało się kilka tygodni temu japońcu najbardziej uczieszył by mnie uptade hack shielda ^^

Opublikowano

uf będzą nowe wersje lol to ja ściągne je tylko żeby nie były takie same jak inter -.- tylko jak korean czyli kaska i all od 1lvl... bo pewnie będzie nam działać bo Niemcy są w europie ;)

o.O
Opublikowano
uf będzą nowe wersje lol to ja ściągne je tylko żeby nie były takie same jak inter -.- tylko jak korean czyli kaska i all od 1lvl... bo pewnie będzie nam działać bo Niemcy są w europie ;)

oojjj chyba nie zrobią takiego czegoś jak bronie od 1lvl ale wszystko możliwe :D

Opublikowano

czemu nie Niemcy są boogaaaciii każdy tam kupi premium za 5 Euro xD^^ i pewno zrobią jak w koreanie i sobie ściągne Jupppiiii <---- (podnieta) xD ALE ONI JUŻ zrobili to czy jeszcze nie :)?

o.O
Opublikowano
czemu nie Niemcy są boogaaaciii każdy tam kupi premium za 5 Euro xD^^ i pewno zrobią jak w koreanie i sobie ściągne Jupppiiii <---- (podnieta) xD ALE ONI JUŻ zrobili to czy jeszcze nie :)?

Pod koniec maja lub na początku czerwca powinniśmy się spodziewać Niemieckiej i Tureckiej wersji WR, natomiast aktualizacja mapy Crater oraz nowa broń może być już w patch'u w tym tygodniu, albo za tydzień.

Opublikowano

uff to ja czekam na tego tureckiego albo niemieckiego wpisze w google Warrock Doustchland xD a Warrock Turke xD ;P

o.O
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...