Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy wasi koledzy tez sa tacy durni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio poprosilem kolege zeby mi zgral metina na pendriva a dokladnie instalke

a on mi zgral ikone....

w szkole mowie mu ze zle to zrobil a on mowi ze on tego nie robil bo nieumi wiec jego mam to zrobila...

czy wasi koledzy tez sa tacy ulomni????

PS on ma 17 lat

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... Większość moich znajomych to spoko ludzie ;p Ale niektórzy nieraz a nawet nie dwa wywiną podobne manewry ;p

Opublikowano

ostatnio poprosilem kolege zeby mi zgral metina na pendriva a dokladnie instalke

a on mi zgral ikone....

w szkole mowie mu ze zle to zrobil a on mowi ze on tego nie robil bo nieumi wiec jego mam to zrobila...

PS on ma 17 lat

A czy Ty jesteś taki durny, aby nazywać "Pro BH" autobh? Poza tym ten chłopak uznał Cie za debila i ściągnął tylko ikonę z metina, bo nie gra w to gówno, więc wykurwiaj.

Opublikowano

Jak ja bym poprosił kogokolwiek z klasy o metina to by mnie wysłali na przymusowe leczenie

Koledzy są zajebiści zawsze można pogadać,wypić,zapalić, wyskoczyć na miasto

s2c77Oa.png

Opublikowano

ściągnąć nie umiesz?

ciekawe jak on używa np: przeglądarki jak nie umie przekopiować folderu/instalki na pendrive.

no chyba, ze expi 24/7

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

a on mi zgral ikone....

PS on ma 17 lat

Kurwa. Masz powód do dumy, że tylko tacy ludzie chcą się z tobą kolegować.

Weź wykurwiaj.

RAsfepN.png
Opublikowano

Coż niektórzy są bardziej inteligentni od innych, ale to nie jest powód do dumy aby się chwalić takim kolegą. Może on Ciebie też uważa za takiego, jedni robią na swój sposób inni na inny.

Opublikowano

Sluchaj jezeli zadajesz sie z ludzmi z zakladu dla ludzi z zespolem down-a ( Oczywiscie wspolczuje tym ludziom ) wiec sie nie dziw bo to nie ich wina ze sie tacy urodzili. Oni maja swoj wlasny swiat ktory ty musisz zrozumiec ^^...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...