Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra / Wymiana postaci (oszustwo)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem otóż chciałem wymienić moja surę 70LV bez eQ skille G za wojownika mentala +67. No i zgodził się gościu pokazaliśmy sobie konta on naciskał żebym pierwszy podał email i akceptował Więc to robilem i on przechwycił moje konto... : / . Co mogę teraz zrobić znam jedynie ID i email.... Oszukał mnie po prostu mogę się jakość zemścić?;p

2 pytanie:

No mam eQ do dyspozycji .

Duchowa +9 z kd SPEEDA +4

FMS +9 SR 37 z kd kryta +4 i spalony

Lwia tarcze +9

ebo +9

srebna +9

buty 1,5kpz

naszyjnik 1kpz

wyzywka +9

i inne śmieci: )

co myślicie o zagraniu mentalem na PLu serwer DEIMOS :)

Opublikowano

1- Jedyne zemszczenie się to powiadomienie Team'u Metin2 PL o kradzieży konta ( bądz mądrzejszy następnym razem ; )

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zagrał bym bodym . Zbroje i hełm wymienić i będzie git ( oczywiście będziesz musiał coś dopłacić ;/ )

A co do 1 pytania to musisz do supportu napisać

Opublikowano

Poustawiaj w m1 shopy z nazwa ze gosc (tu jego nick)kradnie konta a 2 ze na postaci (twoj nick) gra zlodziej

ps jak cie ciagnie aby nim grac to graj ale jak niebardzo to po co?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Miło się również gra na privach...Napewno mniej denerwujące niż PL.

Jak na PL, to może zamiast mentala zrób sobie pro elo elo ninje archera i w pvp każdego cisnąć? :D

Opublikowano

Nie zdecydowanie nie ceny marmurów sa strasznie drogie żeby expić na +65/70.. Archer odpada tak jak dagger;> Body VS mental chce dobrze expic a nie brac bodym 2 grupki max a mentalem caly spocik :)

Opublikowano

Cały spocik ? Do tego trzeba mieć dobrego buffa i eq wybonowane :)

A nie przesadzaj że z takim eq co chcesz mieć metnalem nie ogarniewsz wiecej niz 2 grupki w v2 ;) ja osobiście polecam sprzedać to eq bo dobre jest i zagrać na jakimś privie ;]

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Tak zagraj bodym. Sam na deimosie mam bodziaka i latwo się expi i zarabia. Jeden wypad bodziakiem na metki mordu i kilka kamyków.

Bodziak dobry do pvp i expa też dobry po biologu.

@Grałem na czerwonej. :)

Opublikowano (edytowane)

Ja mam lepszy pomysl. Raz jak wymienialem mojego woja za helerke ( btw. fajna byla z niej laseczka ze skilami na gxD) najpierw dogadalismy sie co do wymiany dal mi swoje pasy na emaila i do konta i ja mu tez ale pech chcial ze akurat mialem wolnego neta i to on byl pierwszy i najzwyczajniej w swiecie gral sobie na moim woju-.- Trwalo to jakis tydzien oczernianie na wolaczu i spamowanie mu na pw nic nie dalo. Udalo mu sie zmienic emaila do mojego konta , zmienil tez pasy do emaila pierwotnego na ktorym bylo konto ale odzyskalem pasy. Dziwil mnie jeden fakt ze nie dalo sie anulowac zmiany emaila w ciagu 3 dni. Wyskakiwal jakis blad. Myslalem ze juz nie mam zadnych szans na odzyskanie...

Ale jak wiadomo zemsty bywaja slodkie .. : >

Wpadlem na pomysl zeby napisac do supportu ale nie ze mi ukradli konto bo ich odpowiedz bylaby oczywista ze tym sie nie zajmuja. Wymyslilem wiec poprostu ze napisze im ze link do zmiany emaila nie dziala, podalem im nazwe emaila na ktorym bylo konto i prosze santonia anulowala emaila tego zlodzieja i przywrocila na mojxDD Chcialbym widziec mine gostka jak mu wbilem na swoje dawnee konto na ktorym dodatkowo bylo eq ; ) Wiec wyszedlem na tym niezle : D

Jesli nie wierzycie to byla wzmianka na forum polskeigo metka o zmianach email ; ] Zapewne duzo osob sie tak wtedy wycwanilo jak ja : >

Edytowane przez MamWasNooby

eee

wspomuszcie mnie minusami ----

GRAM NA S 26

Czy naprafde potszebny mi slofnik jenzyka polskjego?

Opublikowano

[quote name=UKI_^^' timestamp='1306609919' post='2573748]

Miło się również gra na privach...Napewno mniej denerwujące niż PL.

Jak na PL, to może zamiast mentala zrób sobie pro elo elo ninje archera i w pvp każdego cisnąć? :D

Na privach dupiato się gra... expisz się ktoś wbija z tym samym lvl i wbije np. jego kolega 100lvl i Cię deda, i pisze że on się tu expi ...

Ja polecam grać body, może i mental ma silne i więcej defa ale jak będziesz miał dobre eq to lepiej szybciej walic i więcej niż mieć w 3 i chu dupy defa i wolno bić ;]

xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...