Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pytam juz 3 dzien pod rząd, cały czas z innym tematem ale dobra. Zacząłem grać tak jak radziliście surą wp, stać mnie na eq +6/7/8/9 i teraz tylko pytanie. Czy opłaca się robić misje? Bo jest to strasznie czasochłonne, gdy trzeba dropić jakiś item z potworka a w międzyczasie wbijają się 2 lvl.. A może tylko niektóre misje robić? Proszę o pomoc :/

Opublikowano

Misje obowiazkowa fajne itemy sie dostaje a biologa to juz musisz robic obowiazkowo bo te bony od niego + szkaty miodzio

Opublikowano

Jeśli nie masz kasy rób misję ^^.

Napisał ze go stac na EQ.

A co do tematu to rób misje bo tak jak Eucalyptus napisał przyjemniej sie wtedy gra :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

te poczatkowe misje np ponizej 35 lev o ile sie da to anuluj a powyzej 35 rob ;D aaa i zrob jeszcze misje u straznika wsi na srebrna branze na 10+ lev chyba

Opublikowano

Questy 1-30 to tylko polowania ,ten biolog aktywny i straznik wsi...

nie wiem ktora misja u straznika ,ale jak sie nie myle to ta druga i byla ona na 15/20 lvl :/ wybacz nie pamietam. u niego mozesz te misje robic.

30+ napewno rob strony ,a reszte misji jak uwazasz. z tego co sie orientuje to za te wyzsze misje byl dobry exp (oprocz stron bo za strony lajtowy w chuj :D) a i w 1-30 jeszcze rob kapitana i straznika miejskiego

hersygna.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...