Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw zacznijmy od screena: Nie moglem dac bo pisalo ze nie przyjmuje w tym rozszerzeniu:

Jezeli nie widac to daje link:blad

A wiec: Gdy siagnolem zaje***** tekstury HD 256x256 wkleilem zpatchowalem i dlugo dosc sie wczytuje Menu a gdy chcem singla lub multi to odrazu wyskakuje mi blad ze screena powyzej

pogadalem z kolega ktory troszke sie na tym zna i mowil ze w 1.6 jest wyzsze zuzycie ramu a przez teksturki HD wynosi ono maxiumum i mowil abym przeznaczyl na minecrafta wiecej ramu bo bodajze mam 1gb ramu na minecrafta i w tym rzecz ze nie wiem ja dac na to wiecej ramu poniewaz moj kolega mowil abym wkleil to: java -Xmx2048M -Xms2048M -jar minecraft.jar i abym zmienil nazwe pliku tekstoweg na plik.bat i wkleic to do bin w folderze minecrafta i i odpalac tym skryptem mial on za zadanie poswiecic 2gb ramu na minecrafta a nie 1 lecz nie dzialal i moj kolega nie mial wiecej pomyslow co z tym zrobic takze prosze was o pomoc poleci +/- i 1/5 na profil i jeszcze dopowiem ze sciagnolem najnowsze Misa210 HD ale sa one 64x64 i dopiero po jakims czasie np. co 1h wyswietla mi sie ten komunikat i musze od nowa minecrafta a te 256x256 odrazu mi wyskakuje blad takze jakby ktos umial to rozwiazac to bardzo prosze o podzielenie sie tym ze mna i innymi urzytkownikami :)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl