Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którym serwerze PL'a opłaca się grać ??

Dawno nie grałem i chyba się coś pozmieniało w cenach itp.

Opublikowano

wybierz sobie ktorys miedzy s3 a s23 boniewaz na monku fenku i tych nowszych zauwazylem ze ci co zaczynaja grac w metka to wlasnie na nich wiec wybierz se niewiem np grymuar czy kirian lub twierdza na grymku kiedys byly event co sobote wieczorem neiwiem czy dalej tak jest ale zawsze mozna na tym dh z kilka yangow na start zarobic

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Witam zalezy czy chcesz kupic yangi z netu to wybierz te stare serwery typu obsydian itd dlatego ze tam drogo i pelno ofert jest na yangi a co do tych nowszysch to narazie tanio jest ale z czasem tez dostana sie yangi na net i neo bedzie szpanowac ogolnie nie oplaca sie grac na PLu ja osobiscie wole dedyki

Daj Lubię To Ciebie to nic nie kosztuje a mnie to pocieszy :))

5196ea519f634cbc802d3f5a440018a9.0.gif

Opublikowano

Witam zalezy czy chcesz kupic yangi z netu to wybierz te stare serwery typu obsydian itd dlatego ze tam drogo i pelno ofert jest na yangi a co do tych nowszysch to narazie tanio jest ale z czasem tez dostana sie yangi na net i neo bedzie szpanowac ogolnie nie oplaca sie grac na PLu ja osobiscie wole dedyki

Nie chodzi mi o yangi , tylko o normalne granie bez cheatow i bez oszustw ;p

Opublikowano

Nie chodzi mi o yangi , tylko o normalne granie bez cheatow i bez oszustw ;p

No to takiej atmosfery na polskim metinie na pewno nie zaznasz...

Polecam ostatni jezeli o to chodzi ale tak jak pisalem Polacy to najwieksi krętacze^^...

Opublikowano

No to takiej atmosfery na polskim metinie na pewno nie zaznasz...

Tak jak napisal na Plu nie pograsz bo i tak jesli nawet jak tu radza wezmiesz ten ostatni serwer to i tak neo opanuje allegro i yangi beda do kupienia i ceny momentalnie pujda w gore

Daj Lubię To Ciebie to nic nie kosztuje a mnie to pocieszy :))

5196ea519f634cbc802d3f5a440018a9.0.gif

Opublikowano

Wydaje mi się że najlepiej jest zagrać na serwerze który ma największy "numer" ponieważ masz największe szanse na stanie się dobrym, bo ludzie mają jescze małę lvle

Licze na +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...