Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK STWORZYC SERWER DARKORBIT!

KriSsS37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce się mieszać ale znam się trochę na silnikach i jeżeli to jest podziemnie to znaczy ze nie maja praw autorskich do grafiki i jak postawisz serwa to dostaniesz taką kare że ci się już nigdy nie zachce grać jak miałem tak samo z the west zgodzili się na użycie grafiki ale jak ulepszyłem pliki i postawiłem serw dla znajomych z gry to dostałem 10 tys euro i miałem sprawę za kradzież praw autorskich więc radze ci nie brać ludzi których nie znasz

ps. wiem że tak będzie że mi nie uwierzycie ale nie musicie mnie wyzywać od razu od dzieci bo nie mam po co kłamać .

Ja rozumiem, dlatego tacy ludzie jak "Noobkiller" nigdy nie zagrają na moim serwerze.

Każdy będzie musiał przejść testa na TS'ie, tylko zaufanych wpuszczę do gry .

To będzie na hamachi, nikt o tym się nie dowie, nikt nie będzie znał sieci ani IP oprócz grających.

Wy teraz możecie wiedzieć, bo tego serwera nie ma, ale jeśli będę go miał, to będę siedział cicho.

Tak do tematu teraz.

Czytajcie epvp, wyszedł na razie DarkOrbit offline, można pobrać za darmo.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem pobrałem ten Darkorbit offline i nie działa. Wręcz przeciwnie program anty-virusowy pisze że mój komputer jest zapiratowany, pod kontrolom piratów itp. nie wiem co się dzieje wytłumaczy ktoś o co chodzi z tymi piratami?

Opublikowano

usunoł cały post bo bigpoint się do niego dowalił mi i tak to nie dzialało niestety ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

to zależy od windowsa i chyba tylko na 32 bitowym działa

Mam XP 32 bitowego i pisze mi Avaiting Commands po odpaleniu Interceptora .

Robiłem tak jak było w tutorialu .

Ale już skasowałem bo Evil pierdoli mi na gg że 10,5 tys. euro koleś ma do zapłacenia oO

Też się boję, skasowaliśmy .

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Na tym podziemiu dyskutują czy nie usunąć wszystkich użytkowników co nic nie robią, więc długo byś nie posiedział w razie czego (np. nie dają żadnych bugów itp.)

Opublikowano

wiem czemu nikomu to nie działa bo to jest na zasadzie licencji jak edytujecie ten program w notatniku zobaczycie PublicKeyToken= tu jest wasz klucz jak zgadniecie klucz dostępu którego użytkownika nie zablokował wpisujcie albo jak komuś się chce może przepisać cały program to nie jest take trudne ale praco chłonne . A tak na zakończenie nie wierze żeby istniało jakieś podziemnie oni nic prawie nie zrobili tylko udało im się wjebać do clienta gry.

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

tak woogle to te pliki są bardzo stare z 2008 roku jakoś mi się wydaje że poprostu autor znalazł w necie kilka dni temu to i wrzucił a z tymi 10tysiącami euro wątpie że tyle zapłaci i że inni dostaną kary bo masa osób to pobrała

Opublikowano

odpalam hero_setup.exe zapisuje wszystko i i tak się wyłącza

Opublikowano

Czas ujawnić niektóre tematy z "podziemi" .. skoro usuwają wszyskich userów

iNk zrobił se "private serwa do online" i szuka na niego serwa z linuxem:

kslp.jpg

Pozatym takie "duperele"

regenerate design power

cgwj.jpg

nblt.jpg

Opublikowano

Staje na stage1 ..

Proxy mam, podmieniony konf w proxy, włączam proxy po tym, jak załaduje się klient i wpisuję start i naciskam start w kliencie

za duża sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...