Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK STWORZYC SERWER DARKORBIT!

KriSsS37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DarkOrbit nie jest grą taką jak metin2 czy counter strike że zakładasz sobie serwery. Silnik gry jest niepubliczny chyba żebyś rozpoczął współpracę z BigPoint.

Opublikowano

Nie wiem, czy jesteś takim dzieckiem, czy tylko zachowujesz się jak dziecko. Ale napiszę Ci to zajebiście łopatologicznie.

Dark Orbit to nie jest metin2. Tu nie ma publicznych plików serwerowych. Żeby je dostać, musiałbyś nieźle zabulić. Nie zrobisz serwera DarkOrbit bo się kurwa nie da.

Opublikowano

A nie zgadzam się z wami. Już jeden gościu z e*pvpers odpalił swój niby prywatny serwer :PP

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Zapożyczę do tego posta awatar użytkownika arrek001.

av-61988.gif

GG to jest komunikator używany przez polaków, więc jak do cholery jakiś angol je może mieć, co?

Poza tym: SERVERA DO DARKORBIT NIE DA SIĘ ZAŁOŻYĆ PRYWATNIE, BO PLIKI NIE SĄ UDOSTĘPNIONE!!!

To była ironia.

Wejdzie sobie na epvpersa i tam gościu stworzł do offline

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Zobaczymy za kilka dni jak postawię dedyka (nie kradzionego) ;-)

Ale rekrutacja będzie i to nie byle jaka, tylko nieliczni się dostaną na serwer, np. Nefi .

Trzeba tylko czekać na te pliki, tak czy siak załatwiam sobie konto w podziemiu to może szybciej je bd miał.

Pozdro.

NoobKiller na pewno nie zagra.

---

te konto za pozwoleniem M@ńka, nie raportować za multi, na tamtych ban.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Zobaczymy za kilka dni jak postawię dedyka (nie kradzionego) ;-)

Ale rekrutacja będzie i to nie byle jaka, tylko nieliczni się dostaną na serwer, np. Nefi .

Trzeba tylko czekać na te pliki, tak czy siak załatwiam sobie konto w podziemiu to może szybciej je bd miał.

Pozdro.

NoobKiller na pewno nie zagra.

---

te konto za pozwoleniem M@ńka, nie raportować za multi, na tamtych ban.

ja kcem

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

100000$?

No nie wiem, czy za 100.000 tak od razu bez zastanowienia by Ci go dali, biorąc pod uwagę ich przychody miesięczne z tej gry.

Opublikowano

Nikt nie stworzy takiej saej gry jak DO ( moze podobna) ale nikt nigdy nie sprzeda silnikow gry, czemu bo to im sie nie oplaca. Jestem pewien ze te 100 tys $ to oni zarabiaja w pare godzin ( nie mowiac juz o weekendach i MHH)

Opublikowano

oni jak sprzedają to podpisuja pewno umowe że nie może sprzedać silnika ani rozdać i pewno mają jakiś % dochodów z tego

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Sa juz silniki.

Co do twojego serwa maggot, ja thx za wyroznienie, ale jak gdzies pisalem

wole serwery gdzie lata wiecej niz 5 graczy :**

@Edit

Sunday 29/05/2011, I am planning to release a very, very early release of this offline DarkOrbit.

It will not allow you to have a private server where people can play with you, but it will allow you to play DarkOrbit offline, so on your own server.

It does have a lot of bugs and you all must understand that it is not ready for full time use obviously... But it will show you all the potential of this whole project and just how far it has come!

Sunday, late in the evening (UK time) this early build will be available to download, so watch this space.

~deHackerOwnz~

Chyba gowno z twojego uber serwa ^^

Ps.

http://www.youtube.com/watch?v=uSZjA_fLd1s

Opublikowano

Przecież mam dobrego dedyka więc co pierdolisz o 5 osobach? Jak mi 10 osób napisało na gg z chęcią zagrania... na forum nie bd reklamował serwa i nie myślcie że się dostaniecie, głupi nie jestem, psów na chacie nie chce mieć.

Jak się nie zna angielskiego, to się kurwa nie dziwię, że się wyrywa słowa z kontekstu.

Napisał, że wypuszcza teraz offline wersje, ale będzie pracował nad prywatnym, aby inni równiez mogli się podłączyć i grać.

"Sa juz silniki."

Nie ma, chcesz zyskać rispecta u 8 latków po napisaniu tego?

On nie ma, Was w chuja robi, nie ma i nie będzie miał, a jak HackerOwnz udostepni, to on zalozy serwa 3 osobowego na hamachi (bo więcej mu nie wejdzie, za duże lagi będą) i będzie myślał że jest pro.

Szkoda mi więcej słów na cb.

A teraz dowartościujcie się minusując mnie.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Będzie prywatny serwer ale tylko wybrani się do niego dostaną. Pozdro.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Mam znajomości z podziemia i sam złożyłem podanie, jak będą pliki to będę miał je pierwszy.

Każdy kto będzie chciał zagrać na tym serwerze, niech napisze na gg 12753084 ,ale nie wszystkich wezmę.

Więcej już tu nie piszę, żeby nie było, że obiecywałem a gówno zrobiłem. Jedynie co mogę zrobić to obiecać że jeśli otrzymam silnik, to od razu zacznę działać - beta testy, strona, forum może, poustawiam raty, ceny itp.

@Down.

Jaki tajemniczy ^^

Człowieku kogo chcesz oszukać? Weź idź stąd i nie pisz takich bzdur jeśli na to dowodów nie masz.

Nie mówiłem że będzie 10 osób.

Ale nie chcę brać 50 osób, tylko ogarniętą elitę, po za tym kto mówił że 3 firmy muszą być zapełnione? Wystarczy że polowa weźmie np. MMO a druga VRU (przykład).

wsrh2.png

Opublikowano

Nie ma silników lolki gdyby były to BIGPOINT było by bankrutem bo nikt by nie płacił uriidium tylko na darmowy szedł. Co za boty ;p

Opublikowano

Mam znajomości z podziemia i sam złożyłem podanie, jak będą pliki to będę miał je pierwszy.

Każdy kto będzie chciał zagrać na tym serwerze, niech napisze na gg 12753084 ,ale nie wszystkich wezmę.

Więcej już tu nie piszę, żeby nie było, że obiecywałem a gówno zrobiłem. Jedynie co mogę zrobić to obiecać że jeśli otrzymam silnik, to od razu zacznę działać - beta testy, strona, forum może, poustawiam raty, ceny itp.

@Down.

Jaki tajemniczy ^^

Człowieku kogo chcesz oszukać? Weź idź stąd i nie pisz takich bzdur jeśli na to dowodów nie masz.

Nie mówiłem że będzie 10 osób.

Ale nie chcę brać 50 osób, tylko ogarniętą elitę, po za tym kto mówił że 3 firmy muszą być zapełnione? Wystarczy że polowa weźmie np. MMO a druga VRU (przykład).

nie chce się mieszać ale znam się trochę na silnikach i jeżeli to jest podziemnie to znaczy ze nie maja praw autorskich do grafiki i jak postawisz serwa to dostaniesz taką kare że ci się już nigdy nie zachce grać jak miałem tak samo z the west zgodzili się na użycie grafiki ale jak ulepszyłem pliki i postawiłem serw dla znajomych z gry to dostałem 10 tys euro i miałem sprawę za kradzież praw autorskich więc radze ci nie brać ludzi których nie znasz

ps. wiem że tak będzie że mi nie uwierzycie ale nie musicie mnie wyzywać od razu od dzieci bo nie mam po co kłamać .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Nie rozumiem Cię do końca. Dali Ci prawa autorskie do grafiki jak i samej gry, ale po ulepszeniu dali Ci 10 tys. euro i założyli sprawę? Jak wielkie były te ulepszenie i na jakiej zasadzie była ta "zgoda"?

Skoro dali Ci prawa autorskie to nie mają prawa się po to ubiegać ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...