Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu to forum nie szanuje małych firm ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twórcy gry "Minecraft" sami powiedzieli, że na piracie również można grac i nie przeszkadza im to.

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

Twórcy gry "Minecraft" sami powiedzieli, że na piracie również można grac i nie przeszkadza im to.

Pewnie chodziło im o wersję "beta", a nie o skończoną pełną wersję(której jeszcze nie ma) :P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

jestescie przeciwni piractwu alle hakerstwu to juz nie ?

przeciez na 100%kazdy z was ma jakies pirackie itemy na kompie

dla mnie gorsze jest hackerstwo niz piractwo

Lol. Widać, że nie widzisz różnicy pomiędzy hackerem a crackerem. Hacker szuka dziur w zabezpieczeniach ale ich nie wykorzystuje. Osoby łamiące zabezpieczenia to crackerzy.

No ale wybaczam ci, że tego nie widziałeś. W końcu skąd 12 latek mógł o tym wiedzieć? Dla ciebie hackerem jest pewnie kolega z klasy, który umie metina 2 zainstalować.

RAsfepN.png
Opublikowano

jestescie przeciwni piractwu alle hakerstwu to juz nie ?

przeciez na 100%kazdy z was ma jakies pirackie itemy na kompie

dla mnie gorsze jest hackerstwo niz piractwo

Chciałbym przypomnieć tylko, że używanie tzw. cheatów w grach to nie "hackowanie" jak to potocznie ludzie zaczęli mówić. Hackowanie to łamanie zabezpieczeń stron www, baz danych oraz serwerów. Jest to pozyskiwanie poufnych danych na korzyść własną lub osób 3-cich.

A według mnie piractwo to po prostu kradzież. Sam pobieram niektóre tytuły ale jedynie te starsze których już nie ma w sprzedaży np wolfenstein.

Opublikowano

A najśmieszniejsze to , że kiedy był serwer minecrafta MPC (stworzyli serwa dla piratów), to kokosz również grał na piracie.

Kiedy ja zraportowałem pirata (bo się wkurzyłem), to usunęli, okazało się jeszcze że to wirus ;D Ale więcej już tego nie bd robił, nie jestem konfidentem.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

@PedoDres

Hehe właśnie dobre ;) +

@top Ja tam jestem za tym żeby takie clienty kasować z forum ... bo to tak jakby warez ze tak powiem .

Opublikowano

Też jestem przeciw. Każdy wie gdzie szukać takich rzeczy jeśli byłby zainteresowany... Potem będzie, że "każdy wrzuca to ja też"

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Hackowanie to łamanie zabezpieczeń stron www, baz danych oraz serwerów. Jest to pozyskiwanie poufnych danych na korzyść własną lub osób 3-cich.

Hacker =/= cracker

Hacker =/= cheater

Opublikowano

Z tego co sie orientuje to Administratorzy forum graja w tego smiesznego boba budowniczego dlatego nie usuna piratow bo sami z nich korzystaja.

Opublikowano

Śmieszne no nie ?

MPCForum robiło Serwer MC a jestem na 95% pewien, że jechali na piratach

BRAWO YETI !

Opublikowano

Śmieszne no nie ?

MPCForum robiło Serwer MC a jestem na 95% pewien, że jechali na piratach

BRAWO YETI !

Co innego grać na piracie a co innego udostępniać pirata. Ale dla ciebie chyba nie ma różnicy nie?

RAsfepN.png
Opublikowano

Jest jest -.-

Przyganiał kocioł garnkowi... dalej sami sobie dokończcie

Zabraniają wstawiać piratów/warez`u a sami na nim lecą ;x

Opublikowano

Jest jest -.-

Przyganiał kocioł garnkowi... dalej sami sobie dokończcie

Zabraniają wstawiać piratów/warez`u a sami na nim lecą ;x

No i nadal nie widzisz, różnicy między graniem na piracie a udostępnianiem pirata... To, że sobie ludzie grają na piratach nie oznacza, że mogą je udostępniać. Chcesz, żeby forum karało za granie na piracie? Ciekawe jak? Wyślesz moderatora do czyjegoś domu, żeby to sprawdził? <facepalm> Z roku na rok głupsze są te dzieci...

RAsfepN.png
Opublikowano

Osama ty masz kompleksy ze kazdego wyzywasz ze ma 12 lat ?

nie masz dowodow skoro mam 12 lat to chodz na steama pogadamy i

posmiejem sie z ciebie.

@ top dobra dajcie spokuj usuncie piraty i sprawa zalatwiona

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Właśnie moim zdaniem MPC powinno zabronić każdemu użytkownikowi dodawać nielegalnych oprogramowan czy gier

Jest zabronione lolz. Zaglądaj do ragulaminu.

Osama ty masz kompleksy ze kazdego wyzywasz ze ma 12 lat ?

nie masz dowodow skoro mam 12 lat to chodz na steama pogadamy i

posmiejem sie z ciebie.

@ top dobra dajcie spokuj usuncie piraty i sprawa zalatwiona

No fakt. To 12 w twoim nicku to nie twój wiek tylko długość twojego fiuta. Sory, mój błąd.

@up

Szybszy...

RAsfepN.png
Opublikowano

Firma to firma czy mała czy duża EA też kiedyś była małą firmą a jak za niedługo Mojang albo ta od Terrari ( skleroza ) będą duże wszyści ci którzy dawają piraty np z minecrafta czy z terrari dostaną warna a puki Mojang cz ta od Terrari i inne są małe to olewają ich.Krutko mówiąc mają ich w dupie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...