Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[esro]EliteSilkroad - problemy

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BulaPL13 Dokladnie ta mysl mnie zaintrygowala i udalo mi sie dojsc do tego jak kupic silki, pozniej to potwierdze i jesli mi sie uda to napisze maly poradnik dla was. :)

Bless

Edit:

Dobra panowie! Jeśli chcemy kupić silki na Esro to... Wchodzimy an strone Paysafecard, po lewej stronie mamy punkty dostępu, wpisujemy swoj adres zamieszkania/miasto/kod pocztowy i wyskakują nam punkty sprzedaży PaySafeCard w naszej okolicy.

Gdy już dotrzesz do sklepu to możesz kupić doladowanie za 20, 50 oraz 100pln, ekspedientka i tak pewnie nie będzie nic wiedziala gdy usłyszy: "Proszę PejSejfKart za 20 złotych" więc musisz jej wytłumaczyć żeby poszukała w tym użądzeniu do wydawania doładowań telefonicznych nazwy PaySafeCard.

Otrzymany w ten sposób kod pin wpisujemy na stronie Esro, logujemy się do gry, klikamy F10 i cieszymy się na widok Silków!! Nie no, spoko, nie ma za co! :D

Bless.

Opublikowano

Jaki problem: Crash po zalogowaniu

Od kiedy: od 2 dni

Co próbowałem z tym zrobić: tak ale nic nie dal

Opis szczegółowy problemu: Wiec gdy wbijam na server znaczy wpisuje passy i klikam enter jest ten ich caly autologin loguje mnie i nagle sru czarny ekran i sie gra wylacza z 1 sek co z tym zrobic mam tak juz od 2 dni i ani razu nie moglem wbic na server

Prosze o pomoc z gory Thx ;)

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

Narazie nic...

Trzeba czekać aż będzie inspekcja a jak otworzą to wbijać jak najszybciej.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

A ja po ściągnięciu clienta gdy wbiłem do gry wszystko było ok.

Jednak biję moba i próbuję podnieść gold lub zaatakować innego 5 s przerwy i lag lag lag nic nie moge zrobić i dopiero rzuca się na innego moba.

Nie wiem jak wy sądzicie ale według mnie tak grać się nie da. Czy ktoś z was ma takie same problemy? Może to ja coś mam nie tak?

Opublikowano

@up wywala Cie dlatego bo gdy ludzi próbowali wejść na server przez system kolejki server miał lagi.

Dlatego teraz jak nie wbije się za 1 razem to dostajesz dc/wywala Ci silka :s.

Opublikowano

Andji miałem identycznie to samo co Ty, tylko u mnie lag nie trwał 5s ale conajmniej 10s :) ale same przeszlo i lagów niema... Nie wiem co teraz bo wbic nie mozna :s

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Opublikowano

@ UP

moze wkoncu robią coś z tym ich autologinem nie działającym? zobaczymy..

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Opublikowano

@up lepiej nie.

Tak masz większą szanse ze wbijesz.A ta kto teraz powiedzmy ze masz 200-300 osób przed sobą i co??gówno

Będziesz dymać w kolejce jakieś 2-3h a tak to wbijesz w max 10min jak masz szczęście :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki problem: bład przy włączaniu gry http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e871efa2fab7664.html

Od kiedy: od razu po wypakowaniu

Co próbowałem z tym zrobić: podmienialem folder od kolegi ktoremu dziala i sciągam wlasnie nowego

Opis szczegółowy problemu: problem z game guardem ? :P mam wylaczone anty virusa i zapore i dalej to samo

@edit juz sobie poradzilem.. mialem wlaczone proxy w IE i mi nie chcialo sie zaaktualizowac.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...