Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bron do pvp - Mental 65lvl

Niebieska Erka

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która lepsza bron do pvp? ( Mental)

• Parta+7 kd+3pvp
      24
    • Magnet+7 kd+3 pvp
      0
    • Nimfa+7 kd+3 pvp
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oke, dzięki ;) Proszę o dalsze wypowiedzi oraz czy ktoś się orientuje w cenach na świecie 25 : Syriusz ?

Po ile kupie parte+7 ? a po ile parte+8 ( kd pvp lub exp )

sygnanu.jpg

Opublikowano

oczywiscie parta ;) ale nie orietuje sie zbytnio w cenach na orionie

Opublikowano

oczywiste, że parta... szybkość ataku jest zbędna mentalowi licza sie tylko obrażenia. I tak wyprowadza zbyt wolno ciosy... nimfa będzie dla niego zbyt słaba.

Opublikowano

Do PvP polecam Partyzanę, natomiast do expa możesz kupić Magneta ponieważ ma sporą szybkość ataku, co przydaje się w V2 :P

cooltext532827039.png

Opublikowano

To i kupie tą Parte, tylko nie wiem czy mi kasy starczy.. Chyba muszę sprzedać Rib+7 sr 28% kd smierci i potwora +3 ;P Szkoda że nikt się nie orientuje w cenach ;D

sygnanu.jpg

Opublikowano

moim zdaniem parta jezeli mial bys wiecej gotowki to bojowy bo pozniej inwestujesz tylko w niego i robisz w 80 trytona ja tak w dt wbilem bojowy z +7 na +8 w dt bojowego a pozniej na +9 u giljdijnego i nawet z kd +4 bojowy z duchowym G1 na 65 uderzsz po 6k bez kryrka

Opublikowano

No ba, że parta... magnet... ma słabsze DMG niż parta, a szybkość Ci nic nie da... Nimfa... po 1 duuużo mniejsze DMG, a po 2 to broń 1 ręczna [tak wiem, bojowy mógłby być lepszy od party, ale to tylko dlatego, iż można z niego zrobić trytona]... Więc moim zdaniem najlepsza jest parta.

Opublikowano

Ja osobiście jak grałem mentalem to parte +8 mialem i byla dobra. Kup sobie parte +6 i idz do dt. Może uda ci się ulepszyć

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Magnet - odpada

Nimfa vs parta - Parta ;)

Jeśli zamiast nimfy by był bojowy to lepszy bojowy ;D

Opublikowano

do 7 w dt 8 mozesz sprobowac ,ale nie polecam. juz bym wolal u kowala gildyjnego.

kumpel wykuł wlasnie od +7 do +9 u tego hejtera w miescie ;p

oczywiscie parta chociaz od magneta sie nie rozni zbytnio bo to jest kilka dmg ,ale przy skilach jest roznica...

i pamietaj 1 reczne nie dla mentala chociaz przyznam ,ze widzialem niektorych koksow mentali co z nimfa nakurwiali pvp i nawet im to wychodzilo xD

hersygna.png
Opublikowano

No z tego co tutaj dostępne to wiadomo że przeważa partyzana. Magnet to szajs, już rib lepszy. A co do nimfy to równowartość hms, lat. maga ?

Więc partyzana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...