Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem.Otóż ostatnio zarobiłem 430 zł... A pomyślałem ,że nie mam żadnej fajnej sygny a nie mam czasu pracować z gimpem , więc zorganizuje konkurs.

Tło sygny może być obojętne ,ale musi w nim być oczywiście mój nick czyli Info Mode i kto zrobił tą sygne,np. Info Mode by Życie Kotka :P

Nagrodą będzie doładowanie do jakiejkolwiek sieci komórkowej do 30 zł . Ja kupie i podam wam kod. Tu macie tabele jakie sieci itd:

wykaz+do%C5%82adowan.jpg

Do mBanku i SamiSwoi NIE DOŁADUWUJE!!!!

Dnia 9.06.2011r. Została wprowadzona nowa nagroda a nią będzie kod karty paysafecard w wysokości 20zł (Kolejna jest za 50 zł więc mi się nie opłaca)

Jeśli ktoś nie wie jak wygląda to prosze---->KLIK

Wygrany użytkownik tego forum sobie wybierze jaką nagrodę woli .Czy doładowanie do telefonu lub kod z kart paysafecard.

Poważam drogich użytkowników tego forum ,że ja nikogo nie zamierzam oszukać w tym konkursie . A jeśli będziecie mieć jakieś pytania to piszcie na pw lub tutaj

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Refresh

@down

też się zastanawiałem czy warto , ale nikt za darmo nie robi a więc jakaś motywacja musi być . Mam kasy od **** i chce to wykorzysztać ,zresztą dla mnie 30 zł to mały pikuś

I dzięki pozdro

Opublikowano

Takie coś to bardziej w FA.

Ziom, serio chcesz płacic za coś, co zrobią ci graficy za darmo? :)

W każdym razie, powodzenia i udanych sygnaturek.

Opublikowano

No nareszcie jakieś postępy , narazie będę jeszcze zbierał a tera wygrywa

Evasion

A jeśli pytacie o tło to to dobrze by było jak by na tle była jakaś laska (Z cenzurą jak coś)

Opublikowano

@UP

Nie prosiłem cię o skrytykowanie mojej wartości pieniężnej tylko o fajną sygne .

Nie podoba ci się ten temat to wyjdź i idź grać w Tibie tam twój poziom inteligenci pasuje idealnie.

A z tego co widze to jesteś rozpuszczonym dzieciakiem ,który wszystko ma i o nic nie musi walczyć w życiu .... Dla ciebie to mało a dla mnie sporo i tyle mam do powiedzenia

@DO ALL

Dzięki za sygny i oby tak dalej , jeszcze pozbieram chwile sygny i wybiore zwyziezce

Opublikowano

Za mało oferujesz mój kochany,

takie sygny kosztują dwa banany!

Zrobię ci jakąś, najpóźniej jutro,

bardzo szybko, może użyję nitro,

wstrzymaj się z nagrodą, błagam, pliss!

to otrzymasz ode mnie wielki całuśny kiss :*

Dam edita.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

@UP

Bravo narazie masz 1 miejsce . Przypomne wyniki:

• MrThomson jest 1
  • Evasion jest 2
  • wjatek jest 3

Będę jeszcze czekał . Tak czas macie do soboty lub Niedzieli

Opublikowano

Ja zaraz coś zrobię z jakąś laską :D

Ale dodam że gimpem bawię się może 4dni. B)

@Edit

Słaba jakość, wiem.

Ale może się spodoba . :)

v1

sygnaaaaaaaaaa.jpg

A tu coś mam nadzieje lepszego. :rolleyes:

v2

sygnahehe.jpg

Opublikowano

@up

Zjebane napisy, zjebana ramka, zjebałeś rozdzielczość jak skalujesz to trzymaj ctrl a i brzydka pani na drugim

Opublikowano

Tak , robią mu sygny a on oferuje kasę ... może tak jest może nie ...

ale jakbyście pomyśleli to się do sygny daje się znak wodny ... bo on może tylko w konia was zrobić ( nie twierdze że tak )

a do jakichkolwiek prac za realne pieniądze itp daje się znak wodny z własnym nickiem wtedy " kupujący " nie użyje tej sygny ...

może coś zeskrobię ... zobaczę , bo mam teraz mało czasu

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Tak, tylko że jestem amatorem nad amatorami. :)

Wiem że nie mam szans wygrać tego konkursu, ale tworze nowe obrazy, grafiki staram się, czytam poradniki, i się uczę ! :angry:

A tak nawiasem to mógł byś mnie czegoś poduczyć czy nie bardzo?

Np. chodzi mi o render postaci tzn. bez tła tak jak ty masz. tło chciał bym sam zrobić ..

Opublikowano

No Evasion jesteś co raz bliżej wygranej , na razie ty zrobiłeś najwięcej sygn i najładniejsze . Właśnie o takie laski mi chodziło .

UWAGA : PRZECZYTAJCIE JESZCZE RAZ KONIEC MOJEGO TEMATU SĄ NOWE NAGRODY

Opublikowano

Tak, tylko że jestem amatorem nad amatorami. :)

Wiem że nie mam szans wygrać tego konkursu, ale tworze nowe obrazy, grafiki staram się, czytam poradniki, i się uczę ! :angry:

A tak nawiasem to mógł byś mnie czegoś poduczyć czy nie bardzo?

Np. chodzi mi o render postaci tzn. bez tła tak jak ty masz. tło chciał bym sam zrobić ..

Nie wiem w czym robisz , bo jeśli gimp to sorry , znam tylko tam menu ... jeśli ps to coś mogę pomóc , ja dalej się uczę hoho do profesjonalisty ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@Evasion

Jak masz jakieś pytania do gimpa to wal ja robie już łącznie z rok :) Jak chcesz jakiś konkretny render to wejdz na planetrenders.net, ale ja tam ściągam paczkami. Popracuj nad napisami :)

Opublikowano

@DO tych na górze

Słuchajcie ja chce żeby tu się pojawiały sygny na konkurs a nie rozwijał kolejny spam . Bo zaraz napisze o tym 2 osoba potem 3 i 4 i tak dalej w kółko

@DOWN

Wszystko ładnie ,ale nie mogę ci tego narazie zaliczyć ponieważ jest tam napis pt. InfoModet a ja mam nick InfoMode tu nie ma nigdzie litery T. Tak to byś prowadził , ale zrobiłeś błąd

Opublikowano

Zrobiłem coś ale nie miałem żadnych fajnych materiałów bo miałem formata ...

29006550737479551058.jpg

http://iv.pl/images/29006550737479551058.jpg

Oczywiście to coś na dole zniknie ... bo mi się nie chciało znaku wodnego robić ... jutro coś może lepszego zrobię ..

i iiiii " t " jest , ale to zmienię mam .psd ,

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Dodam jeszcze że przed chwilką nauczyłem się instalować nowe czcionki, więc moje prace będą ciekawsze :)

Tak więc jutro ok. 16:00+ pojawi się jakaś nowa praca z mojej strony. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...