Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] [Alkatra]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak,więc podyskutujmy o serwerze prywatnym Alkatra.

Priorytetem dyskusji jest zadecydowanie co dla niego będzie najlepsze i czego od nas wymagacie, by było dobrze.

Więc :

-Wymieniamy Wady,zalety serwera jak i Adminów.

-Możemy składać różne propozycje,zmiany by się lepiej grało ...

Zapraszam !

Malutka informacja

Już w Weekend zostanie wprowadzonych dużo nowości

1. Nowe Epiki

2. Nowe Mapy

3. Nowe Moby

4. Nowe Questy

5. Nowy Max Lv

Nowości oraz zmiany

#Dodany został Handlarz z Ulepszaczami (W nim dwa działy)

-Zwykłe ulepszacze

-Unikalne ulepszacze

#Nowe Metiny

Dzisiaj zostały dodane nowe metiny oraz zmieniono system ulepszeń epickich broni.

Z tych właśnie metinów dropi nowy ulepszacz, który jest potrzebny do zrobienia epickiej broni! Szansa na wydropienie takiego przedmiotu wynosi 100%.

Metiny znajdziemy na mapie Mummi i Zombie. Narazie służą tylko do dropu nowych ulepszaczy, pereł i broszurek. W przyszlości dodamy więcej opcji i więcej metinów

Rasy Metinów

-Metin Upadłych [lv.95]

-Metin Hua-Wha [lv.100]

-Metin Pochlebstwa [lv.105]

-Metin Zagłady [lv.110]

-Metin Piekieł [lv.115]

-Metin Niebios [lv.120]

-Metin Tian-Shuan [lv.125]

-Metin Rozpaczy [lv.130]

-Lodowy Metin [lv.135]

-Metin Rozbicia [lv.140]

-Metin Ofiary [lv.145]

-Metin Żalu [lv.150]

#Nowe ulepszacze

70036.png Notatka Honorowego Studenta

Z tych właśnie nowych metinów dropi nowy ulepszacz, który jest potrzebny do zrobienia epickiej broni,zbroi oraz biżuterii! Szansa na wydropienie takiego przedmiotu wynosi 100%.

Bugfix:

-Wojny zostały w pełni odbugowane, nie ma bugu z Remisem.

Przebiegają normalnie, bez żadnych błędów.

-Wszystkie epiki zostały w pełni odbugowane.

-Notatka Honorowego Studenta już 100% na jej wydropienie.

* Strażnicy Skilli

* 6 Skill

* Śluby

* Wojny

* Ulepszanie

* i Inne

Jeżeli macie jakieś pytania ? wszelkie problemy ? a może jakieś zmiany ? propozycje ? Proszę pisać w tym temacie !

Opublikowano

Wady : Dzieciarnia w Teamie

Glowny admin gra w MineCraft zamiast zajmowac sie serwerem

6/7 bonusy na serwie

wszelkie mozliwe hacki , boty dzialaja

zadnych nowosci

zwykly zmulony serwer

ilosc graczy nie przekracza 50 ( licznik na stronie klamie)

Zalety: brak...

Opublikowano

Dzieciarnia w Teamie ? Zdziwiłeś mnie trochę i jak najbardziej się z Tobą nie zgodzę,podaj jakiś argument dotyczące Dzieci w Teamie.

Tak The gra w MineCrafta,ale ja na to wpływu nie mam ...

6/7 zostały wyłączone ! Po prostu nie działają,lecz na serwie żadna osoba tego nie ma,zostały już usunięte.

Kiedyś Ci się serwer jakoś podobał ;> I co 0 zalet dziwne trochę ... ale każdy ma prawo do własnego zdania. Ja to szanuje !

Opublikowano

@Zell

W 100% mogę się z tobą zgodzić dzieciarnia w Teamie np. Auron ( nie jestem pewnien jak sie to pisze )

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

Rozumiem,że Chodzi tylko i wyłącznie o Aurona ?

Bo mnie [Geen] nie będziecie obrażać bez powodu.

Zachowanie mam wzorowe nikt na mnie nie narzeka,więc mam nadzieje,że żadnych wadów do mojej osoby nie macie.

Auron ...

Zachowuje się jak zachowuje,powiem prawdę lubi wyżywać no,ale ja go do Teamu nie brałem,i jakoś z nim wytrzymam =)

Jeżeli coś do niego macie to zapraszam na nasze Forum,tak możecie składać wszelkie wady itd.

Opublikowano

Jeżeli można to prosiłbym o dostarczeniu [Oczywiście jeżeli masz] mi na prywatną wiadomość z screenami,na pewno pomogą Wam na jego likwidacji z naszego grona.

Opublikowano

no mi chodzi tylko i wylacznie o tego Aurona czy jak on tam sie wabi..

gralem tu dosc dlugo do momentu az zaczela sie plaga 6/7 ;];]

teraz wbilem na chwilke i ktorys z Doroslych adminow mnie komenda na placu zabil jak bylem okrutny tak wiec eq brak;]

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia,kto by Cię mógł zabić przy okrutnym ..

Powiem,że na 100% nie byłem to ja,ponieważ w ogóle na Serwerze w tej chwili nie siedzę,ewentualnie Auron to mógł wykonać.

Zresztą nie będę rozwijał,ponieważ nie byłem przy tym.

Opublikowano

A tego screena już wielokrotnie widziałem.

Wasze wszelkie zażalenia na temat Aurona proszę składać tu.

//usunięte z powodu reklamy forum

Opublikowano

Mi się serwer bardzo podoba,no trochę zjebaliście z tym Auronem totalna porazka no ale ^^

Nilux który kiedyś był bardzo często ON to teraz wogule nie nie widuje ... pewnie z The napierdalaja w MineCrafta wiec został tylko Geen [GordOniix]

Jutro tyle co The powiedział maja być dodane epiki ale wątpie ze to wykona ^^ The Ty nie myślisz albo masz nas w dupie ^^ jezeli tak to my też Ciebie będziemy mieli.

Tyle co wiem Geen nic nie może zrobić nawet banować nic ... też trochę bez sensu prawda ? każdy jedzie na chackach bo nikt zbanować nie może ... w ogóle sie nie dziwie ...

The musisz wybrać albo Metina albo MineCrafta ...

Bo nie po to ludzie się męczą i kupuja zawsze coś z is zebyś ty nam wszystko zjebał ... bo coś czuje będzie jak z Longju padł bez powodu ^^

po co dodałeś 4 ch ? jak nikt nie gra ^^

Moim zdaniem jak by ci zalezalo na serwa juz dawno dawno wszystko by było wykonane no ale ... zawsze robisz swoje.

Teraz ludzie będa odchodzić przez Ciebie i aurona masakra ..

Bo serwer naprawdę zajebisty no ale .. co zrobić.

>

Opublikowano

Hmm.. Nie rozumiem, nie mogę grać w inne gry jak mam czas?..

Serwer postawiłem dla Hobby, nie jako prace.. Nie muszę przy nim siedzieć..

Jeżeli chcecie abym rzucił przyjemności i potraktował Alkatre jako pracę to oczekuję większych zysków..

A jak wiem że za to co zrobię, dostanę bluzgi i przekleństwa to dziękuje.

Opublikowano

Słuchaj chłopie pare tygodni temu miałeś dodać te nowości które nam podawałeś a co zrobiłes nic ...

Na serwa w ogle nie wchodzisz kazdy na chackach jedzie nikt banować nie może kazdy robi Co chce ...

ludzie odchodzą stary ...

Tyle trudzenia ? i teraz wszystko pojdzie w dupe ^^ fajnie ...

>

Opublikowano

Pamiętacie te standardowe serwery? Gdzie się nie liczy pieniądz, a umiejętność? Gdzie zamiast latać po sklepach i kupować perły to są wielkie wyprawy DT? -Tak ! Własnie tutaj przypomniesz sobie te czasy !

To jest cytat z twojej prezentacji i co podobno kasa się nie liczy :]

No właśnie stary metin był bez haków :] Więc czy maj się danego słowa wiem ze minecraft wciąga bo tez w Niego gram ale ja mam czas na to i na to :]

Opublikowano

The z deka żal mi CB wielkie obiecywania...

I co mamy za przeproszeniem GÓWNO...

Wybieranie na GM Aurona jeszcze lepsza decyzja jedym słowem mówiąc No Comment...

A więc dziękuję ci za zjebanie zajebistego serwera "bay bay maśkaro"...

PS. Jeszcze jedno jeśli grasz w Minecrafta i nie zajmujesz się serwerem to daj jakiemus GM`owi dostęp do bazy np. GordOnixow`i popatrz człowieku jeśli nim jesteś ile on robi dla twojego serwera, a jeśli byś dał dostęp do bazy Auronowi który i tak nie powinien być w teami to gwarantuję ci że serwer długo by nie postał zreszta dzięki niemu coraz więcej ludzi odchodzi a podobno mial zalatwic 1k ludzi hahaha 15 latek płaczący na Ts`ie. Więc jeśli nie masz czasu zając się serwerem to daj komuś do MySql dostęp bo kurwa zbugowane wszystko od początku serwa i jeszcze popatrz co twój kochany Auron GM pierdoli z serwerem i jeśli chcesz miec większe "zyski" tak jak to juz na napisales to lepiej go wypierdol z teamu bo przez niego ludzie odchodzą z tego co wiem dzięki niemu odeszło okolo 30 osób możliwe że nawet więcej.

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

Proszę nie opowiadajcie znów tych plotek,które naszły kiedyś z tym Bambusem ^^

PanTic ... Po pierwsze naucz się pisać ^^ Piszę się Pokaż a nie Pokarz.

Tak sprawdzamy graczy,ponieważ coraz więcej osób ma te 6/7 bony ... więc chyba dobrze robimy prawda ?

Pokaz eq ? tak piszemy rozumiem ? nie no super ^^ Ogólnie ja takiego idiotycznego pytania nie zadaje.

Gość Mounthains
Opublikowano

Dyskusja ok. Ale nie podawać linków do forum.

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze ...

Chciałem Was poinformować,że już tak często przez pewien czas mnie nie zobaczycie,otóż mam małe problemy z moim komputerem.

Piszę tą wiadomość ponieważ nie chce żeby gracze pomyśleli,że mam Was w dupie ... myślę,że mnie zrozumiecie =)

Jak wszystko naprawie na pewno Wam to wynagrodzę moją codziennością ;f

Za problem serdecznie przepraszam.

Opublikowano

Mam bardzo dobrą wiadomość co do niektórych z Was ...

Auron został wyrzucony z Teamu ... Mamy dość na jego temat.

Ekwpiunek 6/7 usuwam z bazy..

Ponad 10 postaci skojarzone z jego IP, to jest ciekawe.. ^^

Opublikowano

Po prostu daję Pana The cytat ... na tą dyskusje.

Bo nie każdy przegląda ten dział w którym The napisał.

A dla niektórych to bardzo ważna wiadomość,i mogą powrócić do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...