Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][1.5][FB]Legend Craft[Dedyk][24/7][WL]

Dalinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Xio

Dlaczego Ty?: Chciałbym wybudować coś szalonego, z zgraną paczką, żeby później to zniszyć lub cieszyć się tym ; ] Serwer mógłby otrzymać przez to dobrą reklame ; d

Opublikowano

Dodaj Kacye

Dlaczego ja?: Poniewaz w mojej glowie roi sie od pomyslow!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Nick: LabaxPL

Dlaczego ja?: Ponieważ jestem ogarnięty, szukam serwera na którym nie ma "n00bów" ani "dzieci neo". Jestem kulturalny. Przestrzegam regulaminu.

(Pisze z konta brata).

Opublikowano

Nick: Noix i csdodo

Dlaczego Ty?: Razem z kuzynem szukamy jakiegoś fajnego servera. Lubimy budować :]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Nick: Mateuszsz1990

Dlaczego ty?: Ponieważ jestem ogarnięty, znam dobrze grę, nie jestem dziecinny i chciałbym zagrać na jakimś porządnym serwerze ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...