Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft na komórkę(android)

Farciarz_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Dziś sefując po necie i android markecie ( o rym :P ) natknąłem się na minecraft'a na komórkę czyli Minebuilder.

Co tu dużo gadać jest to minecraft na komórkę już bardzo rozwinięty ( crafting, zbieranie itemów itp.) do pobrania w android markecie za 3,92zł.

Oryginalny opis ze stronki:

'Minecraft like game with not that many features yet.. I will update it with more features though ;)

Features:

-Import minecraft maps (unsupported blocks will be replaced by air)

-Destroy blocks

-Collect blocks in your inventory (and place them)

-Ability to use your own texture pack

Planned for version 1.6:

-Growable stuff (trees, crops etc)

-Day/Night system

-Mode chooser (creative/normal)

-Different control schemes

Feel free to email me if the game doesn't work on your phone. You may ofcourse also email me with feature requests.

Oh, and you should email me your worlds too (they're on your sd card). I will put the worlds that I like in the screenshots :)

And ofcourse special thanks to Nathan van der Meer for doing a lot of boring repetitive work!

Tested on:

HTC Legend

HTC Desire

HTC Desire HD

SE Xperia X8

Samsung Galaxy S '

Link do stronki w android markecie:

https://market.android.com/details?id=com.br4mmie.minebuilder&feature=top-paid

Opublikowano

Ja mam Samsunga Monte, więc chyba raczej sobie nie popykam w Minecrafta na telefonie, a chciało by się na przerwach i lekcjach. :) Zazdroszczę posiadaczom Samsunga Galaxy.

r26gh5vren28_t.jpg

Wielce zafascynowany Minecraftem.

Opublikowano

Pobierz , nie stracisz za dużo pieniędzy. Ja mam Samsunga Monte więc nie popykam :)

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Przetestowałem na Xperi x8 z androidem 2.2 powiem krótko gra się bardzo dobrze są małe lagi ale to nie przeszkadza zachęcam do pobierania tego :D

Opublikowano

Więc tak pobrałem z neta i zainstalowałem, bo nie mam karty kredytowej, no i co tu dużo mówić gra działa ale się bardzo zacina jednak to za dużo na htc wildfire, może spróbuje go jakoś podkręcić itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...