Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż zakładałem sobie pare dropów do m3 na serwerze onyks. Mam teraz 40kk +11 medali które kupiłem. Dodatkowo posiadam 3riby, 8 kozików i 1 jesion oraz pare itemów wybonowanych ktore mozna sprzedac. Ale nie o to chodzi. Chodzi mi oto, jaka postać byłaby najlepsza do normalnej gry (razem z misjami itp.), z eq +5/6 aby sie fajnie expiło i moze kiedys z eq na pvp?

Opublikowano

Z początku Mental - do pewnego lvl'a

Body i WP - najlepiej się nimi expi , jednak w pvp są "średni"

Ninja t bardzo uniwersalna postać

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

tak jak tam 2 co się wypowiedział ..

no co racja to racja ku są strasznie drogie..

a jako drop nie jest on zły ..

tak wiec bodziaka polecam

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

wiesz ogolnie do expa najlepsze woje sury wp

wp pro lv pro pvp woje takze bm niski poziom pro pvp ale wiesz na dalszy exp;] masz duzo dropkow i kasy;]

ale wiesz powiem ci tak jak bym mial tyle kasy zrobil bym sobie ninje archera/daggera <dagger lepszy na DT metki bo ma skille na sztylety archer na poli pro bossy pro pvp pro;]>

wybil bym mu 30lv czytal ku poli jelonka+9 srednie nawet za pieniadze z reala bys zrobil nie najgorsze srednie gdyz na poli deff sie nie liczy wiec musial bys zainwestowac w eq z HP i zrecznoscia;] i odrazu z fajna iloscia hp idziesz do pajakow pozniej v2 i z jelonkiem nawet bez robienia misji do 75lv ale w drop poli i exp musisz sie nauczysz szybko na marmurku expc;]

;]

Opublikowano

zrob wp na 70 lvl jak juz bd skille kolo g kosiara w pvp dt dosc latwo bo ostrze ma % do pz wiec radze ostrze jaknajszybciej do p a inne skille lajcikiem sobie wbijac wbijesz 75 i na metki nad kowala sobie mozesz chodzic a tak zarobki sa dosc ogromne lecz zalezace od farta czasmi wyniesiesz 3 kamyki a czasem 0 przez kilka dni

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Proponuję zagrać ci smokiem ; >.Ku są niedrogie, zawsze ktoś szuka buffka na bo,v1 więc w sam raz :D

Opublikowano

Ja bym zagrał daggerem skoro masz już troche kasy i itemów

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Do narmalnej gry wez woja mentala jesli chcesz szybko wbic lv, bodego jesli chcesz byc dobry do pvp i na wiekszum lv do expa albo sure wp, jesli chcesz bardzo szybko wbic lvl. My juz dalismy Ci duzo odpowiedzi. Decyzja nalezy do cb

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...