Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałem Wam Pokazać Mój Klub I Moje Miasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

......człowieku kogo obchodzi gdzie mieszkasz i jaki jest twój klub ??? idź to pokaż kolegom przed blokiem a nie tu spamujesz.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

po pierwsze to są pogaduszki, a po drugie to moi koledzy to widzieli.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Kogo obchodzi za jakim klubem jesteś i gdzie mieszkasz??

Może i to są Pogaduszki, ale bez przesady. Chyba nie będziecie pisali w tym dziale każdej pierdoły jak wam przyjdzie na myśl.

Ja np. jestem za Chelsea i nie będe się tym chwalił ani zakładał o tym tematów, bo po h*ja ;)

Opublikowano

po pierwsze pogaduszki nie są od pisania takiego syfu

po drugie pamiętaj jak już pokażesz starszej to nie zapomnij pokazać staremu cokolwiek chcesz mu pokazywać xD

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Do tego jest fanart

tylko slajd obrazów i to nie twoich

Jotka Jotka ka ka Jagiellonia Jaga!!!!!\

Najpierw idź do babć i dziadków później do braci i później dla rodziców i zamknij ze sobą drzwi

Opublikowano

zryte filmiki ...

polecam to :

Lub

@DOWN A co myślisz ,że nie ?

Tylko Widzew i Czuwaj !!

Opublikowano

ŁKS Hooligans buahahaha... Tak to sobie możecie pisać bo i tak każdy wie że bojówki Lecha nikt nie pokona :)

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Ludzie przerażacie mnie, niektórzy jadą po innych z regulaminem w ręce krzycząc że ktoś spamuje a inni odrazu zniechęcają innych od pisania tu czego kolwiek, to są Pogaduszki i jak sama nazwa wskazuje jest to dział gdzie możemy porozmawiać o różnych sprawach nie związanych z tematyką forum, więc weźcie się w garść i zamiasz wchodzić na kogoś o byle pierdoły zacznijcie się szanować, szanując innych sam bedziesz szanowany. Nie mówie tu o ,, Witam Per Panie czy łaskaw pan by był wyrazić swoją opnię? '' tylko o powstrzymanie się od pisania takich rzeczy:

......człowieku kogo obchodzi gdzie mieszkasz i jaki jest twój klub ??? idź to pokaż kolegom przed blokiem a nie tu spamujesz.

Człowieku, to idź mamie pokaż -.-

Kogo obchodzi za jakim klubem jesteś i gdzie mieszkasz??

Może i to są Pogaduszki, ale bez przesady. Chyba nie będziecie pisali w tym dziale każdej pierdoły jak wam przyjdzie na myśl.

Ja np. jestem za Chelsea i nie będe się tym chwalił ani zakładał o tym tematów, bo po h*ja wink.gif

Jakby nie patrzeć piszecie że on spamuje a te wasze posty to co to jest wg. Was?, Dobra rada na całe życie - Czasami trzeba przemilczeć -_-

2006-2010