Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego na mpcforum.pl zbierają ludzie minusy?

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć dlaczego wielu z was zbiera minusy? Po co?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Weteran
Opublikowano

Co za roznica czy + czy - ;d

Tak samo sie je dostaje ; d

Sam mam 1,8k --- .

A zbierac po co ? Dla jajek . Mam nadzieje ze w przyszlosci bedzie mozna na MPC wymieniac + i - na jajka

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Ja wiem czemu !! xD

Niektórzy ludzie kiedyś zebrali za coś sporo minusów i stwierdzili że już nie nadrobią tego plusami,dlatego zbierają minusy.

Sam kiedyś gdy minusowałem jednego kolesia zdanie,

które mi nie odpowiadały do tego zaczął mnie wyzywać na pw ze ma gdzieś te minusy itp.

Gydby miał je gdzieś pisał by mi o tym na pw :D ? teraz koleś zbiera minusy xD

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Dla nas minusy to jak plusy :D

pozatym jesteśmy hide i schowani w rankingu + :)

DAWAĆ PLÓÓÓSY!!!

Oddajcie minusy! :(

Weteran
Opublikowano
Niektórzy ludzie kiedyś zebrali za coś sporo minusów i stwierdzili że już nie nadrobią tego plusami,dlatego zbierają minusy.

Ja mialem 100 + , ale dalem w sygnie ze zbieram - i tak jakos wyszlo l;s

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Ja nie zbieram - ja kolekcjonuje kazdy minus od kazdego usera. Istnieja wazniejsze minósy typu minÓs od mou ale od niego nie dostalem jeszcze wiec czekam na ten moment.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

jak ktos napisze cos co mi sie nie podoba

a zbiera minus to przecierz + mu nie dam :D

i dla tego pomysł na minusy...

A jak ktoś kto zbiera minusy napisze coś pożytecznego to dajesz +?

co za chuje plusują:(

Opublikowano

BO JAK NIE DOSTANĄ + TO DOSTAJĄ ATAKU PADACZKI WIĘC SIE WKURWIAJĄ I POTEM PISZĄ ŻE ZBIERAJĄ - A JAK KTOS IM POSTAWI ZE ZŁOSCI + TO DOSTAJĄ ATAKU EPILEPSJI I UMIERAJĄ , TAK WIĘC MORAŁ :

ZAWSZE DAWAJ MINUSY !!

63989389769756300986.png

Opublikowano

Kiedyś myślałem,że za to są nagrody, jak nie miałem acc na mpc a kumple się tym jarali.

Jak chcesz się dowartościowac to pomóż coś w domu, a nie zbieraj te gówienka.

Nie wiem czemu zbierają, tej patologi się nie da ogarnąc. Właściwie, jedyne sensowne wytłumaczenie to "bo śnieg"

Opublikowano

Kiedyś myślałem,że za to są nagrody

Ale masz golda <3

A ranga do niczego nie jest potrzebna ;D

Opublikowano

Kiedyś ich nie było i było lepiej. No cóż fajny system zamiast spamu typu "@up mądrze mówi". Poza tym są jaja z ludzi wkurzających się o minusy i plusy. To żadna różnica...Jak napiszesz coś mądrego to dostaniesz plusa i masz świadomość, że Twój post jest zajebiaszczy :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Kiedyś ich nie było i było lepiej. No cóż fajny system zamiast spamu typu "@up mądrze mówi". Poza tym są jaja z ludzi wkurzających się o minusy i plusy. To żadna różnica...Jak napiszesz coś mądrego to dostaniesz plusa i masz świadomość, że Twój post jest zajebiaszczy :P

Tego bym nie był pewien :D

nawet dawno temu byli ludzie którzy zbierali 1* :D

ja od początku zbieram minusy :D

łącznie mam ich ponad 2k :) (może ktoś i pamięta moją historię)

A co do tematu znalazlem swietne porownanie :D

jak gra sie w gry to można wybrać "dobrą" stronę i "złą" :)

ci co zbierają minusy są tą "złą" stroną :D

Opublikowano

Bo wolą mieć minusy i pewnie lubią czerwony kolor, zresztą niektórym podoba się stanowisko "Noob" :P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Nie wiem po co zbierają minusy,ale napewno łatwiej o minusa niż o plusa,na przykład masz w sygnie "Daj -" to będa dawać ci plusy.Ja zresztą mam wyjebane w te reputację.

Opublikowano

Zbieram bo lubię i jestem w tym najlepszy na MPC xD.

Był kiedyś post w którym dostałem przy ok. 500 postach ponad 100 - i rep miałem -500

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja chciałem uzbierać tak około 400 - po to by się starać żeby mieć na + sie

Lecz niestety nie udało mi się odpracować moich minusów i już po prostu zbieram...

Opublikowano

Wszyscy zbierają plusy - to zrobiło się nudne

Więc zbieram minusiki ;D

Minusujcie.! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...