Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie śłuchawki Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalezy ile chcesz wydac na to kasy, lepsze beda STEELSERIES 5H v2

Ja osobiscie posiadam AERO LognetMedia 5.1

Technicznie podobne do STELLSERIES, powiem ze te kilka glosnikow robi swoje :D Do tego zainwestuj w konkretna karte dzwiekowa :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Umm ... sam nie wiem , bo wydać um tak do 250 zł. bo trance na 1 - rzędnym poziomie to jest to , a i pograć na wysokiej jakości lubię ...

Opublikowano

Chciałem Ci polecić te słuchawki co masz w linku, ale dopiero zobaczyłem xD Także te raczej są dobrym wyborem ;]

CREATIVE HQ-1300 - nie za drogie i jakość dźwięku extra xD

Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset - również bardzo ciekawa oferta, lecz raczej tylko dla "bogatszych"

Achhh... xD I jeszcze jak znajdę takie słitaśne słuchaweczki od majkrosoftu xD

Opublikowano

Creativa Hq 5000Gtx << 700 zł :D 10 głosniczkow wbudowanych ;] wiesz kto gdzie z kad z jakiej strony :D < Jak grasz w Fpsy

Muzyka Full sound << owned ;]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Umm ... ale podkreślam mikrofon niezbędny , dlatego fatal1ty będzie najlepsze , a wiecie ja w mamonie nie pływam ...

Opublikowano

Umm ... za tą cenę bez przewodowe!? Ja widziałem 500 zł. + więc ... a zresztą już mam koncepta jak zrobić mini dżak przedłużacz ... bo mam stare słuchawki , się potnie ... i g1tara! Co nie? Nie no ... chyba wezmę jakieś kablowe

Admin Cienia
Opublikowano
Creativa Hq 5000Gtx << 700 zł :D 10 głosniczkow wbudowanych ;] wiesz kto gdzie z kad z jakiej strony :D < Jak grasz w Fpsy

Muzyka Full sound << owned ;]

Jakby te głośniczki były w odległości ponad metr to na pewno by było słychać kto skąd, :D ale te setne milmetrów nie robią różnicy. :P

Btw: Nie lepiej kupić sobie głośniki?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Glosniki drozsze od sluchawek i nie da sie tak dobrze pograc na glosnikach :P (nawet jak masz c*uj wie jakie 7.1) to i tak lepiej na sluchawach :D

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

Up, nie zgodzę się z tobą, jak kupisz syfiaste głośniki za 400 stówy to wiadomo, zestaw 7.1 to też ch*jstwo za przeproszeniem, na słuchawkach dźwiek po prostu słyszysz bliżej. Głośniki naprzykłąd 2.0 / 2.1 czy 2.2 nie dadzą tutaj też tego efektu jakbyś był w centrum akcji, więc walisz se głośniki za 1 kafla 5.1, wieszasz na ścianie żebyś ty znajdował się po środku to wtedy to się można wczuć. Słuchawki zaś takie za 100 nawet to też taki kicz, musisz więcej wydać żeby mieć porządne to nie lepiej już jakiś fajny zestaw 5.1 ?

Co to za odpowiedź ?

Nie

Śmiać się czy płakać. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

hmm jedź do media marktu i kup te za 20 zł a za to co ci zostanie kupisz se pare gierek :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Umm ... zostawcie Wilda , to dobry kumpel ... a w sumie to słuchawki dla mnie lepsze , bo mnie zależy na cichym graniu w tym nocnym , a i ja gram w gry z TS'em więc rozmowa jest ważna a na słuchawkach nie ma problemu z mikrofonem. A głośniki mam jako takie i wystarczają jak trza coś głośno zapodać. A i wyciszenie jest w sumie bardzo ważne ...

@down

Muahaha .... coś w tym jest ale niech się pobawi ... nie odbieraj Mu radochy!

Opublikowano
Co to za odpowiedź ?

CYTAT(WildThing @ May 5 2009, 08:20 AM)

Nie

Śmiać się czy płakać. ;]

Masz wybor - a czy b ...

Takie teksty to do innych ze sro x]

mnie to nie bawi

www.pccforum.net > msuxforum.pl