Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy własny Interface!

Ceyz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tutaj nie jest pokazane, że tworzymy od zera tylko edytujemy czyiś interface. Troszkę w błąd wprowadziłeś, ale to nie zmienia faktu że poradnik napisany ładnie, bardzo ładnie.

Nieregulaminowa sygnatura

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP, W pewnym sensie masz racje, lecz edytujemy interface oryginalny od Gameforge'a. Inaczej nie umieścimy gdzie indziej, no chyba, że ktoś ogarnie kod.

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyny poradnik jaki widziałem do tej pory na necie. Dzięki za wysilenie się i napisanie go.

//

Opublikowano

Wciąż odświeżam. Temat jako tako bardzo ważny, jednak mało kto albo korzysta albo mnie plusuje! Jeśli istnieje taka możliwość prosiłbym o podpięcie go, lub nadania mu czegokolwiek aby ściągnęło tutaj sporo użytkowników. Napisany sporo czasu temu, każdy link działa bez wymiany!

Opublikowano

~ 90% tego co napisales nie dotyczy wcale tematu 

A tak po za tym to przydatny TUT ,dla tych co maja zamiar zdzialac cos z GUI w metinie  ^_^

Tak nawiasem to o co pytał ZorQ ,znajduje się w tych folderach :

..\\etc\ymir work\ui\pattern\hpgauge

..\\etc\ymir work\ui\pattern\spgauge

..\\etc\ymir work\ui\pattern\stgauge

Elo.
Sorry za taki odkop, ale mam pytanie: Jaki plik odpowiada za pż, pe, st chodzi mi tu o kolory np. paska życia itp, żeby zamiast czerwony dać coś innego ;D

@ZorQ
-taskbar.dds

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...